Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Chete stvarno ste dosadni da podpucavanjem i zlobom prema svemu sto je iz Bosne i Hercegovine. Slobodno navijajte za Djokovica i ostale preko Drine. Pustite da momci ovu zemlju predstavljaju, da ima barem jedan dobar igrac iz Banja Luke i okolice pa hadje. Dosta vas je fakat.
Delić pobjedi , setkic izgubi i na kraju ispadnemo
a jelk igro nerfid džumhur i osama bin al dino?
nikad nisam cuo da danska ima nekog dobro Tenisera :D osim Wozniacky pa cak je ona bolja od Delica i co. za 2 klase :D
Bitno je da imamo priliku gledati razne Ezele, Sivane, filmove reprizirane nekoliko puta, a sto smo uskraceni za prijenos jednog ovakvog sadrzaja nije bitno ni najmanje
Ništa od preve azijske zone, ostajemo u drugoj, sa Afganistanom, Irakom, Omanom i Jemenom.