Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@xardas čvarčiću masni udahni moj poklon gasni
MIKI po.pusis nam TUKI
Srbija odbojkaški šampion Evrope!!!! eto,reko samo da vam javim,sigurno će vam biti drago,loyavci
Provjeri malo podatke, konju glupi Britanija je ove godine igrala u našoj skupini i danas su predvođeni MURRAYEM izborili prvu skupinu A Australija i Švicerska igraju za svjetsku skupinu, a ukoliko pobjedi Australija i Švicerska će igrati u prvoj evropskoj. Prvo nauči osnove tenisa, pa komentariši
@uidu B.u.d.a.lo jedna Švicarci i Britanci nisu u prvoj skupini euro-afričke zone. Oni su u svjetskoj skupini, a to je, ipak malo predaleko za vas mošnje.
SRBI S-M-R-D-E.. :-)
Gdje god, ama gdje god Sarajlije vode bilo što nema rezultata. Kakav ba selektor Daver Vranić, šta je on ikada predstavljao u tenisu pa da bude selektor? Znate li koliko Tuzla ima tenisera po bijelom svijetu? Pa mogli bi dati 150 selektora i to petsto puta jačih, zašto te ljude niko ne animira? Neki bi htjeli samo kravatiranje i kićenje tuđim perjem dok drugi prosipaju znoj i krv. Pa ljudi ne ide to više tako, dajte prostora kvalitetu. Nije ni čudo što Srbi hoće Srbiji a Hrvati Hrvatskoj, ma ni mi tuzlaci ovako ne možemo više. Sramota jedna!!!!
a,ništa,tenis u kolicima bi vam sigurno bolje išao
Za nas sa 24 posto je Azijska grupa, sa Irakom, Afganistanom, Iranom, Sirijom, i da tenis bude sjedeći. Tu ćemo biti najbolji.
vranicu dragi pa sta izmisljasjesi normalan sta si uradio momci su poginuli da bi se doslo dovde delic jadan umre na terenu i onda ti stavis dzumhura da igra tako vazan mec!
onaj dzumhur k.urcu igra...a selektor vranic ce primiti pozdrave..SAD TREBA DATI OSTAVVKU!!!!
Ma kakav Dzumhur, on moze samo s vrsnjacima igrat
Malo je falilo Svaka čast Deliću koji nam je donio i ova dva boda Samo malo nas dijelilo od plasmana dalje i meča sa npr. Švicarcima ili Britancima