Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo džumha.... Više se trudi! Narod je uz tebe
Samo naprijed :)
Bravo! Sve pohvale!
Cestitam, Damire. Mada je moglo i bolje. Ovaj Slovak je bio vec "lego". Propustena sansa za prvu ATP titulu. Nego, hajde digni to u Turskoj!
Safet Sušić danas slavi 60. rođendan: Ime koje će biti upisano zlatnim slovima u bh. fudbalu SRETNO
85. u svijetu nije nimalo loš rezultat, ipak ima desetine hiljada kvalitetnih tenisera u svijetu.
Dokaz rada upornosti i mnoštva odricanja, a naravno i jedan dio talenta. Damire sve čestitke samo nastavi i ubrzo si među 50 najbolji tenisera svijeta
Svaka čast Damire, budi ponosan na sebe bar dio onoga koliko smo mi ponosni na tebe...
Bravo decko,jos truda i rada i bices ti u top 20 brzo
Bravo Damke!
Misevi, vratite se u rupe! Damire BRAVO!!!
Wow, očekujem sad 200 i neko mjesto, kad 85. čojek, eh to je već nešto! :)
Bravo,Dzumi! Hejteri...Zdraaaaaaaaaavo!
jesi to hejter,predsjednice? :)
vrlo skroman i vaspitan decko!I sve sto je uspio, mnogo je vrijednije,bas zato sto niko od kantonalnih,enitetskih i drzavnih vlasti nije ulozio u ovo djete!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Damire, ti si pravi primjer kako se od ničega napravi nešto. Koliko si imao podrške od Ministarstava na Federalnom i Kantonalnom nivou ti ne bi trebao biti ni u 200. OVAKO PAŠA MOJ, KAPA DOLE.