Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo damire, samo naprijed!!!!
Cilj mi je osvojiti barem tri naredna Challengera
Džumi, biće nešto od tebe aBd
Eki Halida živ :)))
sretno damire,ipak si postigao mnogo sa malo ulaganja!!nadamo se da ce se roditi veci sampion od tebe a do tada ti si nas broj jedan!
Da Bog da da sva 3 osvojiš!!!
posto klix nece da napise Neuhvatljivi Nole 8 HILJADA bodova ispred Mareja! Srpski teniser Novak Đoković suvereno je prvi i na danas objavljenoj ATP listi najboljih igrača sveta. Đoković nakon osvajanja turnira u Šangaju ima 16.758 bodova, više od 8.000 više od drugoplasiranog britanskog tenisera Endija Mareja. Da bismo lakše shvatili koliko je Noletova prednost ubedljiva ispred najbližeg pratioca, tolika je razlika između Marija i 70. igrača sveta Lukasa Puija
Novak Đoković je osvajanjem titule u Šangaju postao prvi igrač u istoriji koji je u dve sezone osvojio pet Masters titule, pošto mu je prethodno to pošlo za rukom i 2011. godine. Takođe, u subotu je postao jedini igrač sa sedam Masters finala u sezoni, a u Parizu ima priliku da postane prvi u istoriji sa šest Mastersa u godini. Ukupno je ove sezone osvojio devet trofeja, uključujući i tri Gren slema. Inače, u vrhu ATP liste bila je samo jedna promena, pošto je finalista Šangaja, Žo-Vilfred Conga iz Francuske napredovao pet pozicija i sada je 10. na svetu.
momci molim vas za fer i korektno takmicenje ti imas bolje sanse, al' nemas muda tako da je ovo derbi godine
Fenomenalni Damir
Cilj je pobijediti Irce u oba meča