Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fikreta, iznesi mu trešnje
Ma gotovo je to moze jos u hotonju one turnire igrati i to je to
To ti je kad se Bosnjo docepa para, nazalost takvi smo.
*One of Three LLL can destroy a man : liquere ; leverege and ladies * Warren Buffet
Ja brate nisam jos od klixa procito clanak da je ovaj Damir pobijedio , ja mislim da gori od njega nema , sto jest jest
Kakav dzumhur niza klasa
Jel ovaj još nije promijenio sport ?
Brukas I sebe I nas
Idi u srbiju prodana duso, cotas sta nam pisu i sta o nama misle, od kako si uz ramazan sampanjac pio u beogradu, krenulo ti je nizbrdo
Idi sadi maline
Nadal i Federer još igraju na Wimblidonu ,a Damiru već treći turnir od Wimblidona ,samo tako Damire ,kad gubiš na više turnira stigneš.
Guzi frajer nema kad trenirati
Polako,kako kažu tek od 29te godine sazrijevao za vrhunskog tenisera
Šta mu uradi mala vlahinja..Damire, druže antiteistički, ostavi se vlahinjica dok ne napraviš nešto u životu, ni onaj posrbljeni Albanac koji zasigurno ima više discipline i bolje predispozicije od tebe ne skače po splavovima, jer da to radi on bi bio gdje si ti sada..
Koliko god mi palamudili, pogledajte activity na atp rankingu za Damira. On je zaradio do sada više nego što je većina nas ikad vidjela na kamari. Nije neko mjerilo vrijednosti, al je čoek zaradio novce, za razliku od nas "pametnjakovića, kritičara." Priznajem.poraz
Damire oprosti
damire otvori šiša bar gotov si
ne brukaj se sine vise..otvori nargilanu i idi u penziju!