Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LIČI NA NEKOG TRANSVESTITA
jel ovo davor šuker?
HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAAHHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHHAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, ISTI NOLE OCAM\' HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Al\' figura mu je glavna :D
Nemojte tako. Svi komentarisu da li trenutno vostana figura lici na Novaka Djokovica. Umetnik je verovatno preko Palminih veza angazovao neku prorocicu da mu pokaze sliku Novaka kada bude imao 58 godina a uz to se oko 40-e bude poceo da pumpa steroidima, pa se i prosiri i poraste i ko zna sta vec. Tako da je ovo jedno fenomenalno umetnicko delo sa pogledom u buducnost. Pa Novace, kako ti se svidja kako ces izgledati sa 58 godina?
Isti Ekrem Jevric. :D
OVAJ NOVAK JE PRAVI SELJACIC KAKO GOD DA GA NAPRAVE.JEDINO DA ODE MALO NA NEKE OPERACIJE PA DA SE DOVEDE U RED.
jesu ga gadno napravili braćo moja mila
...ebo vas vishe djokovic, seljachina iz sada inostranstva srbije, sta nas briga za njega. rafo je tito.
vise liči na onog majmuna iz totenhema, Bale
Jbt jel ovo sasa matic.....
BULENT BIŠČEVIĆ :D
Nije istina,u stvari...laž je da figura ne liči na njega,nego on ne liči na figuru.Naime,figura je suviše lijepa za razliku od ufuranog nacionaliste sa šabanskom frizurom.Plovak,ti si peniski ronaldo,a Federer je Messi.
lici ni na sta :-))
mora da je bio hasta...
jeli ovo Ronald Reagan?
www.r e n e s a n s n a k r a l j e v s t v a.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.