Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja još samo da skupim 999.950 KM pa cu imati svoj prvi milion!!!!
Đes ti mislila s tom petobankom :D
Mislila sam je obrnut, al haman cu morat platit struju :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
https://www.facebook.com/pages/Unofficial-Millenium-kladionica/1515173372033435?ref=hl Samo lajk i da zajedno dobijamo ....
još SAMO. haha :D
Kako su samo glupi ovi što pišu za klix... Ovo nisu stvarni Marinovi odgovori, već je to dio skripte koju mu je show dao da pročita, to je sve njihova zamisao... Drugo, treba poznavati engleski pa nešto prevoditi. Nije:"Moram li nakon Nishikorija igrati protiv Serene Williams?" Već na egleskom se to dvosmisleno prevodi, kada se kaže:"If I win this, do I have to play Serena?" Prevodi se slično kao kod nas:"Bi li trebao odraditi Serenu?"
Hvala na objasnjenju. Neki su vec poceli da pricaju o jedinstvenom, bosanskom smislu za humor :-) Boli njih dupe sto tamo kod Dejvida sjedi dvadeset ljudi koji su debelo placeni da smisljaju fazone i fore.
@Eliminator: Sjedi, odličan (2-)! Dok razjasniš i subjektivno protumačiš neke stvari, ubiješ svu čaroliju osmijeha koji je jedini bitan u čitavoj priči! ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nisu losi ovi fazoni Cilica
klasicni proizvod bosne i hercegovine... pomalo drzak, sa smislom za humor i voli provod .