Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jes ga ofuc'o lik, haha, ma znalo se, Djokovi krep'o protiv Del Potra, jos plus velika motivacija Skota, sve u svemu, lijep tenis, a lijepe i djevojke na tribinama
Komentari ispod ovog teksta najbolje govore kakvi smo mi debili. Nema potrebe za detaljnim pojašnjavanjem.
@ anonimus Ne mogu meni Škoti nikada biti bliži ni draži ali malo objektive nije na odmet. BiH najbolje igra jer je riješila probleme u savezu što bi trebali uraditi i Srbija i Hrvatska. Usput malo se spustiti na zemlju i prihvatiti da više nema slabih reprezentacija. Novaku svaka čast kao sportisti ali uvijek taj tenis i drugi slični sportovi mi ne idu sa nacionalnim. Nole je igrao kao Nole ne kao Srbija.
Plačul' genocidaši?
Tebe pod hitno treba odstraniti sa klixa, jos ti babi i mami svezati krivicnu prijavu za sirenje vjerske i nacionalne mrznje po internetu.
Ne znam kako su te mogli roditelji tako odgojiti da budes toliki debil.Nole je sportas,kakve on veze ima s genocidom?U genocidu je stradalo toliko jadnih ljudi,a sad kontam da je bolje da si stradao ti i tebi slicni.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
nek je vala vlaha podero
591 samo ostro,klix molim da se ovaj profil blokira osoba je bolesna ,previse psuje !!!
Jest ga posteno dobio sa 3-0 vidi se da je bio umoran od proslog meca ali ipak je Murray bio bolji
Podržavao bih ga kao sportaša da se nije uplitao tamo gdje mu nije mjesto, *** ga Dodik :)
Suuuuuper, znaci nista ni od RG ni od Wimbledona ove godine :-))
Setao se Mujo ulicom i prolazio pored Hasine kuce,kad ono tamo kuca od milion dolara a u dvoristu igraju tenis Rafael Nadal i Novak Djokovic.Udje Mujo i pita Hasu kako je to moguce a on mu rece: - Idi do onog velikog potoka iza moje kuce i videces zlatnu ribicu.Ako je pustis da zivi ispunice ti dve zelje.Samo pazi malo je nagluva. I ode Mujo do potoka i upeca zlatnu ribicu a ona mu rece: -Ako me pustis da zivim ispunicu ti dve zelje. -Hocu kucu kao Hasinu i u njoj mnogo seksa. Otisao Mujo do kuce i tamo kuca kao Hasina i hteo je da otvori vrata ali nje mogao.Napokon je otvorio ali je u kuci bilo mnogo keksa i otiso je do Haase.A Hasa mu rece: - Sta ti mislis da sam ja trazio vrhunsi tenis?!
Protece jos dosta Drine vode dok Bosnjo bude igro na Wimbledonu. Al ima ljubomore, auuu, svaka cast Srbima, ipak doci drugi je veliki uspijeh.
i tomo gleda tenis?
@Mirsad B. Vidim da si mnogo iskompleksiran pa mi je jasno sto hejtujes sve normalne komentare i postavljas nenormalne. Samo mi nije jasno kad vec prozivas na nacionalnoj osnovi ostale narode, od koga si ti to nastao pa znas sta si ? Ako ostali narodi ne znaju... Gledajuci tvoju teoriju svi smo mi polu turci, vlasi, rumuni bugari, austro-ugari, nemci itd, a samo si ti pravi "Bosnjak". Svaka ti cast, daleko ces dogurati u zivotu ;)
ma ljudi Nole igrao ispod svog nivoa,ne mogu da vjerujem da je ovako igrao,kao da se radilo o humanitarnom mecu,a ne finalu najveceg turnira,al svaka casr Andy,vratio si Britima ponos napokon.
I onako je novak dobio 500.000 funti :), boli njega *** sto je britanac pobijedio !!
Čista štela britancu, sramota. Prvo su ispalili Nadala i Federera, da nebi slučajno zapeli Mareju, a onda Đoković očigledno "griješi" kad je najvažnije !! Prodan mec !!!
Ma *** vas i Murray i Đoković, i englezi su četalji ko i ovi domaći!
TAČNO je da "Vaš Nole" nema veza sa genocidom ali isto tako TAČNO je da mu je najbolji PRIJATELJ Dodik pa nikad neću razumjeti ljude koji su preživjeli agresiju aplaudiraju Đokoviću. Nagradno pitanje:koliko je puta "VAŠ" Nole kako mu tepate sastao sa Sarajlijama a koliko puta sa Dodikom u B.Luci?
Za ovog ahmaka vlaškog što se krije iza nika prokleta avlija: Napaćene su Bošnje, rat je trajao 3,5 godine, ni sad nije nešto sjajna situacija. Ali ništa to nije u poređenju sa 500 godina Turske na Balkanu. Nije vam bilo lahko, a nije ni sada, pogotovo što ne znate ko ste i od koga potičete. Nije vam lahko, ali šta ćeš, ko vam je kriv što ste vlasi.