Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pussy and James Bond 007
djokovicu vrati konju glavu !!!
Alan Ford i osisana Zorica Markovic
E moj Nole, tim koji dobiva se ne mijenja, a taj je namiris'o lovu, isto k'o kad je sjedio u Bajernu u bog zna kojoj funkciji.
Čitaj ''Noković odlučio da finansijski malo pogura (izvuče iz govana) već zaboravljenog Bekera''
BB...za mene sinonim za rijec "antipatija"...
neka...sad ce tek pocet da uci Novak
jos samo dodick fali na ovoj fotki...
Neznaš koji smješnije izgeda..
slika kao karikatura
Rahimić najljepši bošnjački sportista....
zaboli me kita za njim poslije izjava njegovog BABE u genocidnoj tvorevini jebe mi se nadal zakon ;)
opet si izaso ispod kamena i dopuzo cviljavi niko se ba vise ne lozi na te tvoje dosjetke sakri se u kutiju
tebe tata zlostavlja sinko cim mu popusis dodjes ovdje da napises post dda istjeras sve iz sebe pa se vratis tati da mu sjednes u krilo pa onda znas sta te sljeduje opet heheheheheh
Nije istina da se vratio u vrh tabele, drugi je poslije Nadala.
Ah pa kako će se zvati Novak i biti lijep? Kako će Beograđanin biti građanin? Kako će jedan od najboljih tenisera svijeta biti zanimljiv? Kako kada nije "naš" jel' tako?... Jel' moguće da funkcionišete na tom primitivnom nivou????? Tj. vidim da je moguće..
Ne, nije tako, može i Novak itekako biti lijep, isto kao što može Meho biti ružan...:) Ali OVAJ Novak nije lijep, dal' si ti slijep/a:)? A što se tiče atraktivosti, općenite, ovaj "naš" Novak nije ni do koljena ostalim igračima koji su bili no. 1 u tenisu, činjenica... To ti moja draga (dragi) nema apsolutno nikakve veze sa primitivizmom, to su činjenice:)
Apsolutno se ne slažem.. Znači gledala sam par njegovih mečeva iako me tenis mnogo ne zanima i ostala iznenađena atraktivnošću istih.. Prelijep nije, ali ružan definitivno nije. Gledala sam njegove javne nastupe, momak je šarmantan, obrazovan i veoma zabavan.. Na kraju krajeva stranci ga takvim ocjenjuju i sada čitam vaše komentare... čista pakost i ništa više.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Djoko kad te pocne Becker da trenira tek tad ces biti u silaznoj putanji, dosta si bio slavan .....!
'ajd što je najveći seljak i krkan koji se kretao teniskim terenima (pored toga što igra dosadan i neatraktivan tenis, te je i kao osoba nezanimljiv), ali je definitivno i najružniji...:P Mislim na Đokovića, naravno:)
Pa ti znaci nisi svoju mamu vidio odavno,kada ti je Nole najruzniji.Pogledaj se u ogledalo prikazo.