Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ SH Upravo tako...mozda malo pregrubo i shovinisticki ali istina.... Srbi i Hrvati koji su afirmisani u bilo kom sportu, ne igraju, niti zele da igraju za BiH dok ih ne otkantaju iz Srb i Hr, tek onda, pri nedostatku izbora onako odradjuju nastupe za BiH. Himna BiH ne izaziva nikakav osjecaj pripadnosti Srbima i Hrvatima i ne moze se porediti sa trncima dok isti slusaju Boze Pravde ili LNasa... Bosnjaci...zar nije to to za sto ste se borili...izvolite pa se pokazite..sami
Jebi se napaceni stvoru
E jula, nema vise kicenja tudjim perjem. Lijepo vam bilo dok su Srbi i Hrvati osvajali medalje za vas, a :) E pa nema vise, sada mozete samo da osvojite medalju u jedenju cevapa i lokuma, ili ispijanju kaHve, to vam ravnih nema. Zaboravite balije na Srbe i Hrvate, dajite drzavljanstva onima iz Jemena i Afganistana, oni su dobri u sportu, al\' u kurcu!
Još da su Hrvati u BiH stvarno ravnopravni pa da nisu otišli Čilić i onaj ćelavi iz Banjaluke, gdje bi nam bio kraj!
De majke ti pogledaj na stranici daviscup.com i vidi sa kakvim zemljama smo u grupi. Ti si jedna napacena seljacina koja je nezadovoljna svojim zivotom pa onda pljuje po svemu. Ko ti je kriv pa si glup da se snadjes u zivotu.
Cestito pobeda, Pozdrav
super, sad smo se kvalifikovali za takmicenje u vecem rangu,...sa Obalom slonovace, Togoom, i Dzibutijem.
Bravo momci! Naprijed Bosno i Hercegovino!
BRA\'O BALIJE!
SVAKA CAST, MOMCI