Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S imenom 'Bernard' mozemo lijepo zakljuciti da nije 'Bosnjak'
Inace je u ovom duelu Srbije i Australije pobjedila naravno Srbija,ali to ocigledno ovdje nema veze!
M.a.t.e.r certa, pater incertus est.
Decko je pola Hrvat pola Bosnjak....No iz Husina su i mnogi Bosanski katolici ;) Kako god, drago mi je za decka. Bravo! Btw uvijek se zna ko je mama, a tata moze biti svako....kako se kaze u narodu.
Karaj lAŽNOG ČETNIKA!!!
mene prosto boli k.u.r.a.c za bernarda tomica, et...
ali decko nosi bosanski dres ponekad kad nastupa?
Pa mora i Djokovic izgubiti pa nije svetac,svemu dodje kraj.
znaci, tremutak je odlucio...
Sin Hrvata je, naravno, Hrvat, neće biti Eskim. Napokon su i klixovci shvatili da je ono kad stave "Bosanac" za nekoga ko je Hrvat ili Srbin ordinarna g l u p o st pa su odustali i fino rekli "podrijetlom iz BiH", kako je jedino ispravno.
bernard tomic, sin hrvata (iz hrvatskog sela husino kraj tuzle) i muslimanke iz brckog. u agresiji je njegova muslimanska strana porodice dozivjela prave strahote. svi su zavrsili u logoru, a njegova nena (mamina mama) je u logoru silovana preko 200 puta. to mi je rekao jedan od njegovih clanova porodice i nije laz. zbog toga mi je svaki poen protiv troprstasa drag kao neka titula
dobri bosnjanin
inace tuzlak...
Bernard, australijski teniser, inace poznatiji kao Bernardaga