Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E pa nek ovi kriticari probaju nesto organizovati, bas me zanima na sta bi to licilo. Da smo imali top-10 sa ATP liste i da su u finalu igrali Agassi i Federrer, opet im nesto ne bi valjalo. Ne treba ovdje nista organizovati - ne zasluzujemo
dajem fore set i servis svakom od vas papaka s ovog portala
Fajin Fo ja sam iz Sarajeva, al tu ga vala bas imas Pravo. Sve ovo ono, a nista ovo ono!
Ej sto se tice direktora lik je pozitiva i sposoban je jako za razliku od ostatka drzave. To sto on ima dugu kosu i vama koji se vodite tim malogradanskim osjecajima i predrasudama nema nikakve veze. Svaki pocetak je tezak a u Sarajevu pogotovo!!!! Ja nisam iz Sa ali postujem lika koji pokusava da uradi nesto dobro za ovu zemlju tj Sarajevo. Problem je sto se vas sarajelije puno toga naucilo a vi ne zasluzujete pola toga sto se desava tamo i sam dokaz toga je odziv ljudi na turniru, bas ste zalosni.
jeste vidjeli onog lika tzv. direktora turnira? mafijas pravi, ne zna 2 recenice sastaviti
debil a gdje ti ides u skolu ?
dobio je i ček da dozivotno moze jest ćevape na bascarsiji,al uz uslov da si jih sam plati za svoje pare.
Jao kakav turnir, pa 300 gledalaca na finalu?! Sramota. A ni turnir nije nesto, kao ni organizacija, kao ni igraci. Toliko sponzora i svega, a pobjednik dobio samo 3 hiljade eura?
ma gorcic je legenda....njabolji je..:)