Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Mirza. Dobro odigrano. Ponosni smo svi :D
to mirza lave
steta malo mu je falilo ...
polako napreduje bh tenis
Znate makar do finala doci, kako bi da ste na Winbldonu.
e jadni smo mi kad nam je ovo udarna vijest iz sporta...nije ni cudo da nam se srbi i hrvati smiju...
Jasta nego se smijemo
Bravo momak svaka cast,za ono sto pruzas,a drzava neka se postidi,i kazu sto nam sportasi igraju za druge drzave,puno uspjeha u karijeri.
bit ce bolje , samo naprijed !
svi smo mi mirza bašić
Sta lupaju u ovom clanku gore, ako je iko imao podrsku od drzave imao je Basic. Od tada kantonalnog ministra sporta Hadzihafizbegovica dobio je na stotine hiljada marak i neka je, treba. Ali otkud sad potreba da se pljuje po drzavi? Nije ni Djokovic imao toliko para od drzave koliko je imao Basic pa je sad no 1. I ne pljuje po Srbiji nego je dize u nebesa.
I ovaj supak nikada ne igra za BIH davis kup reprezentaciju
Hvala Bašiću što sam bar jednom u životu gledajući tenis svim srcem navijao za nekoga. Glavu gore momak, imaš dosta potencijala!
kretenu *** ti mater dabogda sve izgubio ubuduce
Nema veze, idemo dalje! Svaka čast i tebi i Džumhuru koji je danas deklasirao onog portugalca.
Bravo majstore! Tako se predstavlja svoja zemlja. A SHUPCI BAREM SADA MOMU OBEZBJEDITE NORMALNE USLOVE ZA TRENIRANJE DA NE BUDE JOS JEDAN U NIZU OJE NAM JE HRVATSKA "PREOTELA"!!!
Gledao sam mec,,samo da se malo vise koncentrisao u prvom setu kad je vodio 4:1,,sve bi drugacije bilo,,,,,ali opet dobar je mali,,svaka cast!