Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hi hi hi hi hi. Ops, usrah se od smijeha. Proljev, pppppcccc, ppcc.. Hi hi hi hi.
UPOZORENJE!!! Ova vijest je UKRADENA sa sajta Tennis.ba. I to Fena uredno radi da bi pokrilla nerad svojih novinara i čelnila predvođenih brdskoplaninskim Zehrudinom!
Što li ovi zavidnici čitaju ove vijesti kad su im usta puna Roland Garrosa. Gledajte u Pariz i uživajte. Mada bi bilo dobro znati ponešto pa onda lupetati. U prijedoru je igrao i Viktor Troicki pa ispao u četvrtfinalu. Dodig je jednom pobijedio i to kao bh. igrač. Znači, nije to tako daleko kako se nekima čini. Veić je u martu bio u Sarajevu i jedva prošao jedno kolo i to protiv (LL) Hižaka. A zna se ko je pobijedio i ko SF igrao. Znači, zauzmite mjesto, Bosanci dolaze!
Nemoj tako,imaju oni i Busovaća open... pa međeđa open...ha ja...
To vam je krajnji domet, vama sa 24 posto, Prijedor, Brčko, Kiseljak.... Bit će bolje kad krenu turniri u sjedećem tenisu. Mada, da ne bi VRS i HVO... Pozdrav sa Roland Garrosa!