Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marej od silnih tacni moze otvoriti restoran :)
@BikKojiSijedi Endi Marej,Endi Mari,koja je razlika,biraj sta hoces :D
već mi žao endija...
hajmo grejt britn !!!! kam on
3:1 Nole uzima. Dosta Endiju set
Steta, moglo bi biti "ic" Finale...
krajnje je licimjerno kad citam kako bosnjaci navijaju za djokovica....zasto lazete...????
@LovacBL ....bosnjaci su poznati uvlakaci.....isti dan se uvlace i srbima i hrvatima....i iranu i arabiji....a primjetio sam da najvise pate sto su se zakacili rusi i turci....to ne mogu da prezale...
ja imam osjecaj da ce ga dobit murray u 5 setova, zapamtite sta sam napisao :)
Zapamticemo pa da vratimo
Pa stavi stoju kralju! Unovci intuiciju!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jedan je Nole.
...čeka ga Đoković TAČKA
Zamisli to: trudiš se, znojiš, puziš, skačeš... I znaš da će te na kraju jedna tipčina da opali. Život zna biti "zajebat".
'oćel Andy opet zaplakati, sjećam se kad ga je Rodzer pustio da jednu pobjedi plakao je kao malo dijete a Rodzeru osmijeh.
Taj Đoković, to ni normalne kak on mrcvari, to ni za gledit, bogmeć je opasen
ne bih rekao da ce baš biti lagan posao za noleta jer andy je sada u velikoj formi i non stop vjezba. Tako da ce biti dobar meč.