Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kladi se u sto hoces, aa ko ce mi zabraniti da se javljam ?? ti pojma nemass ...
lynette sta ti se javljas svaki put.mozda i zivis u njegovom komsiluku ali kladim se da o tenisu pojma nemas
LoL, Federer je katoLik :)) Federeru niss ne znacii sto je izgubio, a NadaL gubio bodove, a mozdai 2. poziciju na svijetuu !!
GLUPI BOSANAC znaci ovako treba komentarisati: katolik Nadal i protestant Federer su ispali a protestant Muray ide dalje.. da i muslimanka Safina je prosla [ovo je jedina valjda muslimaka tamo pa je BOSANAC valjda sretan zbog toga]
Šta mu je DELPO uradio heheh ... DEELPOOO : ))
e jest ovaj bosanac glup,mijesa vjere i nacionalnosti :D garant seljak neki ;)
bosanac hahaha koja je to država Muslimanija
A odkud tebi da je Safin musliman???
Nije DJokovic srpski tenisac nego srbijanski. Ako za DJokovica pisete da je srpski onda za Marata Safina treba da pisete da je muslimanski i tako za ostale to vazi.