Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
go Damir go! go BiH go!
U naslovu: ATP lista: Damiru Džumhuru renking karijere ( kljucna rijec RENKING ) U tekstu: Damir Džumhur ponovo je zabilježio napredak te je sada na 537. mjestu, što mu je ranking karijere. ( kljucna rijec RANKING ) Sta reci...
Pa jel\' vas stid da tako pričate o Ameru ? :( Bože moj, pa raspitajte se malo, prije nego počnete pričati kako je nezainteresovan, i da bi mogao biti extra dobar da je zainteresovan. Ovo je najveće sranje koje sam ikada u životu pročitala. On je bio šezdeseti na ATP rang listi, ali se nažalost povrijedio, ko zna šta bi bilo da se nije povrijedio... Amere volim te :D
Dela ruuulz :D
SAMO DA DODAM EVO OVAJ AMER DELIC JE PUNO STARIJI OD NJEGA I IMAO JE PRILIKU DA ODE U SAD I TAMO JE TRENIRAO NIJE SEBI NISTA SKORO PLACAO...SAD MNOGOOO POMAZE SOJIM TENISERIMA PA VIITE DA JE ON OPET NA LOSOJ POZICIJI ZAISTA DO SADA JE MOGAO DA IMA VISE USPJEHA VEC TU JE OCIGLEDNO VLADALA I NEKA NEZAINTESOVANOST ILI NESTO.. SKONTAJTE SAMI DA JE AMER DELIC STARIJI 10 GODINA OD DAMIRA A STA CE DAMIR ZA DESET GODINA BITI A STA JE AMER DELIC BIO PRIJE 10 GODINA AJDE MALO SURFAJTE PO NETU PA SE UPUTITE PA NESTO RECITE ... JADNI STE VI SVI PA NECETE DA PODRZITE MLADE..NA MLADIMA OSTAJE SVIJET A NE NA OVIM PENZIONERIMA KOJI BI RADO VOLJELI DA NEMA MLADIH OSOBA
Pa dajte govorite nesto koga boli briga ko je 573 teniser svijeta ali on je idalje dijete..Treba da se ponosite.. Nikad se ne zna moza on sa 23-24 godine bude u prvih 50. i on ce za razliku od svih ostalih tenisera biti jako uspjesan on je tek prije 2 godine uopste izasao na rang listu sjecam se da je prosle godine bio na devetsto i nekom mjestu ne znate koliko je on samo dao para da ode na putovanja njega drzava uopste ne finansira..Momak je stvarno za pohvalu mozete barem napisati odlicno samo tako nastavi a ne da pisete nesto negativno kao da je on od prosle godine na terenu..Odite pa vidite kako je njegov trening naporan i plus on se idalje skoluje upisao je i fakultet nakon srednje skole..Bas ste bezobrazni.. Damire svaka ti cast znam da ovih tvojih 13 godina koliko treniras nisu male godine i sve sto si postigao nije namjesteno kao sto u fudbalu recimo namjestaju utakmice... Svaka cast samo tako nastavi pa mozda za nekoliko godina budes i u prvih 10.. ;)
Lijepa vijest. Jos jedan od 8372 razloga da mi uljepsaju dan
A sad odoh na pripreme za skupljanje lioptica Đokoviću i Čiliću! Pa pripreme za \"Gluha Bukovica open\"... Uh, valja stići sve to!
skijasi iz slovenije nisu nikada bili dio bivse nam drzave. al i ona je iza jece i ane... . a bit ce i iza bojane ponovo... skocila je ove sedmice 20ak mjesta.
@ ja Ovi prekodrinci ne znaju ni da čutaju ni da broje. Polona Hercog, iz Slovenije, na kom je ona mjestu. Pozdrav iz OLIMPIJSKOG Sarajeva!
KOGA BOLI ĐON ZA 537 IGRAČA NA SVIJETU
eto vam džumhur odličan 537 hahahahaha a u hercegovini marin čilić 32 na svijetu i dodig 42 a i ljubičić je iz banja luke 31 za vas igračine a i đoković igra u mostaru sa marinom meč prijateljstva naravno kad izmisle sjedeći tenis i vi će te biti velesila a do tada gledajte kako se u hrvatskom stolnom gradu igra tenis kakvog se new york ne bi postidio znači mervana jugić salkić i ovaj džumhur su vam forte BUAHAHAHAHAHA
Kod nas igrači s takvim rankingom igraju po seoskim vašarima, dernecima, teferičima...
i tako srbija ima po 3 predstavnika i na atp i na wta listi ispred svih drugih iz bivse nam drzave! nole br1, viki br13 i tipsa br23 na atp i jeca br15, ana br18 i bojana br56 na wta.
Ako Bog da bices ti veliki teniser!
@ @lepisrbo ljakaro naduvaj se rca...
hahahaahhha