Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni Đoković nije sto je nekad bio.
Ma vjeruj mi, ni moja kita nije vise sto je nekad bila
Što mi se neko ušutio !
;((
Znao sam da ćeš se "naći"..... ; )
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Nek je izgubio puno je se kurcio ! Vcr samo jos federer dobije zadovoljan sam :D
Zasto bi mi navijali za Srbiju (samim tim i za Djokovica) kada oni iz RS-a to svakako cine? Oni ne dozivljavaju vlastitu drzavu kao svoju, a sto bih ja tek Srbiju. Ako nema Bosne u toj prici, radije cu navijati za Njemacku ili neku drugu zapadnoevropsku zemlju.
tako nekako...
Molim sve janjicare prije nego sto krenu svrsavati od srece, jer je NO1 u svjetu izgubio mec, a pritom je jos I SRBIN, da oni kao janjicarska nacija za vjeke vjekova nece imati tenisera medju prvih 10, a kamoli nesto vise.
Moze covjek da ne navija za Dokovica, ali mora da prizna da je najbolji teniser na svijetu, mada mu se Nadal priblizava, ali Novak je br. 1.
e čuj moram priznat... znači nesmijem imat svoje mišljenje
đole prno u šišu
Opaaa Isner style :)))
komsiji crkla krava! nije da imam nesto protiv djoke,al oduvijek sam navijao za isnera (nadam se da sam ispravno napisao)
Opet je prvi igrac Svijeta! Jel Vam drago što je izgubio? Gdje je taj Džumhur, kako li već...Đoković bi ga pobjedio sa drškom od reketa...tako da tišu mišu!
Dzabe pises jaro,ti i ja nismo dobrodosli ovdje jer navijamo za njega.Ti i ja smo cetnici,spalili smo pola Sarajeva iako smo se u podrumu igrali klikera dok su granate letile.
Ma može bit drago i žao kome god hoće... Čovjek prvi na svijetu i ostat će još neko vrijeme. Ja ga lićno ne gotivim al mi opet nije drago što od ovog lika izgubio, bilo bi bolje da ga je Nadal malo nalupao :) Savjet za vas dvojicu: ne ložite se beze na kometare likova protiv njega što je Srbin, a isto tako nemojte te komentare ni tražiti poput tebe "mz992" jer na ovo što si napisao samo takve komentare možeš i dobiti...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nista od 3 milijoncica :)
Nicija nije do zore gorila.
A gdje su bosanci u sportu? Slovenija ih zgazi kosarku, amerika ih zgazi fudbal..pa to ti je isto da celik zgazi barcelonu.Gdje je bosna u sportu? Najlakse je pljuvat po ostalima.Djokovic je prvi teniser SVIJETA. Pa pricajte sta hocete.
Bosna je na putu do Brazila, a gdje je Srbija? Moram da te podjsetim da je ista ta Slovenija pobijedila i Srbiju u kosarci prije samo nekoliko sedmica. Tako da tishu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zaista je pao u zadnje vrijeme. Oslabio ucinak droge od 2011?!
Ne bi bilo lose da se i ti jednom uradis, pa da te djavo odnese sa ovog portala, zla vjestice. Crknuces od mrznje.
Crknuces ti od tuge zbog Djokovicevih rezultata xD Ja nikog ne mrzim:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cetvrta kasika mi govori da je uzrok poraza Noleta povreda ramena...
Hvala Bogu.gazi sve cetnike sve su to pic_ICE
Mozes li mi pojasniti zasto je on cetnik? On je u ratu imao samo 5 godina. Sta je on uradio pa je cetnik?
de šuti malo komunjaro
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Punih 5 minuta vijest stoji, a niko nije napisao da je Djokovic cetnik..hm...bice kise.