Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konacno da Murray uzme ponovo GS, proslo je 4 godine od zadnje titule
Raonic ni u jednom momentu meca nije izgledao kad da moze osvojiti turnir, jednostavno nista... Murray iako mi nije nesto drag covjek je danas zatvorio svaki milimetar terena.
Tuka četvrti jebi ga
Bice bolje!
ajd nek je i murray osvojio sta, jadan u finalima vazda tuzan bude
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaaa.
Da se Federer nije sje*o ovo bi bilo sjajno finale, ovako ispade atletika zanimljivija od ove Endijeve dominacije.
KLIXE ZAŠTO NE PRENOSIŠ DA JE U TOKU FINALE ESL COLOGNE U CSGO? ZAŠTO FAVORIZUJEŠ SPORT U ODNOSU NA E-SPORT? MOŽDA ZATO ŠTO NE ZNATE DA E-SPORT POSTOJI?
@sultanselim2 tišina turčine, nije ni čudo što te boli kad si obrezan
Možda zato što je isto kao i šah. Zanimljivo igrati, dosadno gledati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da je Vilander sad tu i da je Djokovic osvojio protiv Raonica rekao bi ali ipak nije to to.. jer nije Federer,Murray i Nadal u finalu..ali sad ce biti mocni Murray i slicno nece reci nije to to jer nema Djokovica u finalu haha.. svaka cast Murray odlicna partija
"Murray je breaknuo Raonića u drugom, trećem i sedmom poenu tie-breaka" - HAHAHAHAHHAH ŠTA MU JE URADIO?! BREAKNUO GA?!
:-))) Morao ga je breaknuti da bi winao set.
Stvarno, Klix-e, valjalo bi potraziti odgovarajuci izraz. ...'breaknuti' nije infinitiv glagola u nasem jeziku.