Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaš muda, svaka čast
Koliko se komšije trude da nas predstave radikalnim talibanima toliko vidim da se mi Bošnjaci/Bosanci uglavnom slažemo sa stavovima normalnih evopskih zemalja poput Njemačke, Švedske... Krajnje je vrijeme da uđemo u EU i da nam se reorganizuje ustav da se nacionalisti i fašisti stave gdje im je mjesto.
pa frajeru zasto si se takmicio tamo? zasto nisi odbio medalju? tako ce i i fudbaleri svi na SP u Katar, ali ce prije toga na prijateljskim utakmicama ponovo nositi majice sa porukama o ljudskim pravima. svi bi da se.....a da im ne udje.
Istina...
Velika hrabrost reci ito u sred Pekinga ,vjerovatno nece imatei neki posledica dase sretno vrati u Svedsku.
Šta pričaš pa Švedska je bila na strani Hitlera u 2. svjetskom ratu.
Svaka cast momak,ima jos heroja.
Najljepse olimpiske igre,je organizovo Furer,nas voljeni vodja 1936.
Do sad su pravili gulaš od mački, kerova…..od danas i od Švedjana…..
Velika muda...respekt
Ma odi se u tri p.cke materine. Sta onda po tebi bi trebalo sve zgurat u skandinaviju i a ostalima kurko. Vi ste ono kao pa savrsenstvo na zemlji,bez mana a svi drugi su eto manje vrijedni zato klizi i radi to sto znas i ne jedi 💩
Nils je izuzetan sportista ali i veliki i hrabar mladi covjek.
Sta je s kršenjem ljudskih prava demonstranata u Kanadi?Ljudima blokiraju račune, privode ih, a sve radi mirnih demonstracija.Licemjerje tipično za zapadnjake.
Odi u Kanadu pa o tome pricaj
Dobro im rece😯
Opa ..to je to
Tako je. Nije to slucajno.