Incident s marihuanom
0
Suspenzija za slavnog Michaela Phelpsa
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli smo mu mi dati Bosansko državljansto... Ovdje Moze da pusi koliko hoce. :)
MICHAEL PHELPS HEROJ A NE ZLOČINAC :D:D:D
boli mene peraje sto su mi ukinuli podrsku i pomoc..dobio sam ja od ovih sto dilaju vutru..vise nego sto mogu da potrosim..a mogu mislit sto sam djecu razocarao..
Ja šta momak doživi radi malo gandžice! Bezzeze stvarno. Sada ce sigurno neko napraviti grupu na Facebooku! Al\' neka! Support!
ne mozete mu ni na noge polit. gamad licemjerna.
ovo je dokaz da svi na svjetu duvaju,,,vidio asm ja i obamu neki dan u c fazii duva ko lud ahahahhah
Pusti ti to,covjek je jedan od najvecih plivaca svih vremena.
slazem se sa nepravdom
Da je barem marihuana! I njemu i ostalim Amerima treba izvaditi krv, sacuvati i analizirati za nekih 10ak godina, jer ko zna sta oni u sebe trpaju. A jos ne podlijezu doping analizama na OI... pih
Pa, dobro, moze li covjek da se malo opusti, majka mu stara?! Ne, samo nek\' pliva, nek\' se slika, da ga vodamo k\'o majmuna i da ga pokazujemo okolo. Podrzimo Felpsa i njegovo pravo da duva!