Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima mali muda
Znam da je sve stvar adrenalina i ljubavi prema alpinizmu ali ja se ne bih popeo tamo kad bi me gore cekala Beyonce sa svim dolarima koje posjeduje. Bolje Pemba u ruci nego Beyonce na stijeni!
Extra stvar!
Provalija je inace pravo dobro mjesto za odvesti dijete...
Nije on odveo dijete , nego je dijete samo imalo zelju da se penje i otac mu je to i ostvario , a ti sto samo sjedis u kuci za kompijuterom i komentiras bolje ti je nadji neku aktivnost u kojoj ces biti dobar , vidim komentarisanje si prekucao , probaj i ti da osjetis dodir adrenalila pa ces skontati :)
Niti znas ko sam niti kako provodim svoje slobodno vrijeme. A ti si odgoj djece prekucao...