Komentari (390)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota za Hrvate, imaju onoliko more pa da izgube u svom nacionalnom sportu. Meni se čini da se oni malo prepadnu kada igraju protiv Srba.
Vaterpol je vodeni sport, normalno je da je popularan u primorskim mjestima
@Jale1 Kažeš da igraš u kadi, možda nisi nikad bio na moru
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Kako su zgodni!! Bravo za Srbiju!
Svi smo zgodni :)
@MufaKikiiJa Bas sve? I Brankica Mihajlovic, uvezena iz Brckog? Onda ocigledno imamo razlicite ukuse.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Citam hrvatske portale.Onaj pekmezar ZATUCANI zali se na sudjenje.Koji pacenik
BiH neka se stidi,njen sport nepostoji prakticno.Dok komsije osvajaju medalje BIh niti jedne nemoze osvojiti.Evo neka se politicari upitaju zasto je to tako,samo se nemojteopet cupati na rat kako smo juce izasli iz njega.Krivi ste za razjedinjenu i u svadji ogrezlu danasnjicu.Krivi ste za sve nesretne ljude koji su umrli na ovim prostorima ,dobijajuci bolestine zbog stresa ili su umrli zbog nemara.
ovo ne prati pošteno 1000 ljudi na cijelom svijetu
gadjanje glinenih golubova je daleko popularnije
Dok se ovdje seljačine krve u komentarima, hrvatski i srpski selektori se grle i ljube nakon meča.
Većina vaterpolista su gejevi
lool
Hrvati su pobijedili srbe tad kad je trebalo jednom zauvijek ,rijesili su taj mec na brzinu .
Poznati borci istjerali 200 000 poljoprivrednika na traktorima, a inace cjeli svoj zivotni vjek bilo konjušari.
Čestitke Hrvatima za osvojeno srebro. Mislim da je hrvatski trener promašio taktiku al totalno. Toliko pogrešnih uputstava da bi ih ovako smetene pobjedili tibetanci a ne ovi naloženi ....
Nek probaju igrati vaterpolo sa kuglom za kuglanje!
Pokušaj ti igrati fudbal kuglom za kuglanje.
Reprezentavija Srbije u vaterpolu je nočas pokazala svoju superiornost u svim segmentima vaterpola, igrači Srbije sa brojem 2 i 10 su par klasa ispred svih ostalih.Sve čestitke za Srbiju, ali i za Hrvate koji su ušli u finale, još Crna Gora 4, to je dokaz kvaliteta i raskošnog talenta, svaka čast komšije.
Da je sad Jugoslavija imala bi zlato u svim disciplinama...
Zato su nas i rasturili,kad je Juga pocela osvajati sve moguce titule u kolektivnim sportovima.
Svaka cast!
Zasto poturceni KLIX ne objavi kako Banja Luka slavi? http://www.vecernji.hr/oi2016rio/srbija-slavi-vaterpoliste-hrvati-su-sanjali-teodosica-a-sada-sanjaju-i-mandica-1107769 xe xe xe
Pa neka slave, al' to neće promijeniti činjenicu da je BL bosanskohercegovački grad a ne srpski i da nikad neće ni biti dio teritorije Republike Srbije. Ne zato što to nije izvodljivo, već zato što to Srbiji ne treba. Ima ona pametnijih stvari.
@Miles Dyson Niko nije ni spominjao teritoriju vec sasvim logicno da srbi slave medalju sto je osvojila Srbija.
Ovaj hoda po vodi!
Usput klixu 10 medelja
Dominacija Srbije u vaterpolu se moze uporediti sa dominacijom Amerike u kosarci... olimpijsko zlato 2016, svetsko zlato 2005, 2009,2015 evropsko zlato 2001, 2003, 2006, 2012, 2014, 2016 svetska liga 2005, 2006, 2007, 2008, 2010, 2011, 2013, 2014, 2015, 2016 svetski kup 2006, 2010, 2014.