Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjeti bosanskog zmaja,bosanskog dijamanta kako trči sa našom zastavom sa salatarom poput nekog kraljevića-NEPROCJENLJIVO.Uživati u pobjedama mog F.K.Sarajeva u Evropi,vidjeti horde zla i pitare,na djelu-NEPROCJENLJIVO.
2010. ce biti jos uspjesnija. Najvise se ocekuje od prvog reketa Sarajeva i zajednica opstina Tuzla Nasera Orica, drugog reketa Sarajeva Keljmendija te izazivaca, prvog reketa Zenice Krueziua. Neka je hairli!
ja koliko vidim da su ovde vazne vijesti igranje begovica i medunjanina za fudbalsku reprezenatciju nego smrt vedrana, oduzimanje evrope tuzlanskoj slobodi da bi se ispunio nacionalni kjuc muslimna, hrvat, srbin........ u novoj godini zelim jos vise nacionalizma, divljnaja navijaca, ubistava, a ako bog da i rata pa da se pokoljemo jednom za svagda i da ovu bosnu naseli normalan narod a ne mi homo sapiensi :DDDD
A šta je sa sjedećom odbojkom?
treba pomenuti i odrzavanje teniskog meca za veliku nagradu Kreseva izmedju TuPborga i McLafina kao i nastup Kenana Rida u spustu za muskarce u Garmisch Parten Kuerchenu!!!!
a gdje je historijski usojeh bh,odbojke,prolaz OK Kakanj u 3ece kolo Challenge cupa???to ne spominjete papci...da je sarajevska Bosna slicajno,mislim da bi se nasla u ovom textu...svaka vam cast..
a mervana jugic salkic, pa igrala je nekakve tamo turnire.. pa zatim imamo nakih boksera i k-jedanovaca tovar, sve sami sampioni. ponosna je bila ova 2009, nema sta. isto kao za spance(u svakom sportu sve osvojili).
Vedranovo ubistvo nije sportski događaj, tako da s razlogom nije u ovom tekstu.
A smrt Vedrana Puljica u SB... To se nigdje nije ni spomenulo... E svaka vam cast... Stidite se Prvo Vedran pa onda sve ostalo...
o njima se pise tek kad donesu neko zlato i kao ponos nase drzave...sramota a kad im treba pomoci nigdje nikoga
Ha,ha, kakvi rezultati, najgora sportska nacija u Evropi.........gde su vam medalje,a da vi ne znate sta je to..........
Sram vas bilo niko ni ne spominje nase Legende u sjedecoj odbojci .