Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željo Sarajlić
"Imran navija za Sarajevo i nagovara me da pređem da navijam za njih, ali neću. Ja volim Želju", kaže Affan. Tako je mališa !
Znači vaša mladež ne bi mogla (znala) hodati da nije Sarajeva hahahaha Ja jakog kluba hahahahaha
@Matja Kako to mislis ne bi mogla (znala) hodati?
ko mu dade ovako grdno ime Affan Aidan kad trci za loptom zove se Affan, a trcanje bez lopte Aidan
Babo Zenan. Čudna su sorta matematičari, iskreno.
Sta je u pitanju?
ovaj mali jos nije prelomio u glavi, ogroman je utjecaj sredine na njega, al insallah preci ce on skroz na bordo boju...
inshallah pocece drkati po bordo boji
hahahahha jasta ce, sve leti da na vas predje
Sve je moguce i izvodivo... Cuj spojio nespojivo. Pa ne prave se barijere, prepreke same od sebe, one nastaju u ljudskim glavama.
Njemu lojalnosti nema u riječniku xD.
Come to the dark side son!!! :D
Hahahaha Sve se moze kad se hoce. Svaka cast samo tako nastavi, sport je zakon. ;-) I dalje moram reci da je novi Klix bezveze, dajte ljudi poslusajte nas vratite nam stari Klix, nista ovo ne valja.
@Juraj.Janošik Eh Juraj jos kad bi nas culi i barem malo ispostovali, ali nesto nisam bas tako optimisticna. Heheheheh daj boze da sam u krivu. ;-)
@Juraj.Janošik hahahah Obavjest nemas jer je to stara/nova greska, pisem s mob. pa kad tako pises obavjesti uopste ne stizu. Heheheheh pojedini uspiju i nadju odgovore. ;-) Vecina ne skonta. :-) Ne znam jesu li kopirali ili sto, ali sve ovo im je jedan veliki minus, samo tjeraju citatelje i komentare. Svima je bezveze.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Klix ne jedite vanago. Ja sam vidio i upoznao jedno 1000 ovakvih djecaka koji su stariji a neki i mladi. Sta je tu cudno? jel sad treba da se Lanijaci i Horde mrze? Mi smo braca iz istog grada i trebamo jedne druge podrzavati a to rivalitet na stranu.
a jaki vijesti sunce ti poljubim.
Odaberi stranu sine, neces tako nikad uspjeti
upravu si, samo nek ide tamo gdje mu srce zeli, a ne gdje ga neko forsira