Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e meni je puno zao jos je to moj najbolji pjevac na svetu majkemi!!!
lav ratni zlochinac i krije se u memli sedrenika
Jeste, tu na Kosevu smo hranili lavove srbima i hrvatima. Jebi ga, stas sad... Makar su lavovi bili siti...
Nemoze kosevo ne bit ukleto kada su u ratu tu bili zatvarani srbi i hrvati. Eto vam ga Sarajlije. Sljedeci put probajte u Banja Luci - mozda upali.
Jebo Kosevo, na njemu od koncerta U2 nikad nista dobrog.
Baka se ne drogira, niti se kurva ali kocka, sto jes - jes... Visi na onim aparatima.
nindza upravu si, ja sam cuo da se nas dradi jebeni BAka drogira i provodi zato sto je selektor BIH, jebaje manekenke itd. Jebe se njemu za nase reprezentativce vazan mu je samo licni provod a uspjeh reprezentacije je samo sekundarni cilj... Zato je moj zaključak: ''Baka spusi nam ga i odjebi iz reprezentacije!''
Ma jebo ja Baki mater, kao igrac je bio stvarno fenomenalan ali kao trener pojma nema!!!
Jebo vas repka, i ko vas nauci toj uzasnoj rijeci, da vas jebo
Treba srusit Grbavicu i na njenom mjestu podignuti pomocni stadion- Malo Kosevo. Truli kospicari
Hoce li Velez praviti taj stadion ili nece, odavno se prica o tome... Tu bi repka mogla igrati, a RED ARMY su ionako najbolji navijaci u BiH i sire pa bi podrska bila samo taka.
kako god najebali smo, jedini stadion koji (jedva) ispunjava kriterije UEFE i FIFE za utakmice repke je baksuzan, a nema se para za obnovu bilinog polja i grbavice koji bi bili fantasticni za atmosferu...sto je najzalosnije za atmosferu je doar i stadion sirokog i ispunjava uslove, al' to je gostujuci teren za bih....
Baka, buraz svaka ti cast. Kosevo jeste ukleto, ali stas uklelo ga F.K. Sarajevo! I za Zelju i za Bosnu, ali legendo opet kazem svaka ti cast za sve sto si nam priredio!
NE MOGU DA VJERUJEM PA KOGA SMO MI DOBILI U ZENICI LUKSEMBURG MAKEDONIJU NORVESKU LJUDI IMALI LOS DAN VJERUJTE NEK SE SVE UTAKMICE IGRAJU U ZENICI ZA SP.BIT CE ISTO NIKO NECE DA KAZE DA SMO IMALI SRECE DA SU NAM I REZULTATI ISLI NA RUKU I SAD KOSEVO UKLETO A ON STRUCNJAK HA HA HA NISTA OD KVALIFIKACIJA ZA SP.U TO BUDITE SIGURNI OD SVIH DOSAD STRUCNJAKA JEDINO JE MUZUR VALJO.
Nemožete pobijediti Žepče a hoćete da imate igraće u repki eeeeeeeeeeeeto neide jarane