Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slalom je skijanje. Sve ostalo cista ludost ko ce se prije skotrljati niz padinu.
Slalom je tehnika , spust je brzina i tehnika. Spust je jedino prirodno skijanje, ovo ostalo su izmišljene discipline. Za slalom ne treba imati m*da, dok za spust itekako treba. E sad, kako ko šta voli i cijeni, meni su spustaši zakon.
Je...o vas ljubav! Kao 17ogodišnjak moram reći da je,, gledajući vršnjake, ljubav toliko stresna i tako lažna mi djeluje... ja se ženiti ne planiram.
Dijete drago to govoris jer ga jos nisi stavio 🤣
Sine vidjeces kad ti se osladi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I ovo je kao senzacija sto je zaplakala pred kamerama jer je zabrinuta?
Senzacija je kad na tvu gledas osobu koju volis kako se pri brzini od 140km/h zabija u zastitnu mrezu i tijelo mu se bezivotno kotrlja po stazi, nakon zaustavljanja nepomicno lezi i izvlace ga helikopterom, isti dan otputujes u drugu drzavu kod njega u bolnicu, cekas da se probudi nakon operacije pa nakon toga odes u trecu drzavu, odvozis utrku i pobijedis. Sve to u 4 dana.
I umene mi mala vako place