Najveći uspjeh slovenskog biatlona
0
Biatlon: Jakov Fak svjetski prvak na 20 km
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majmune, 6 mjesto na OI 2000 godine...
Želite Redovne Mjesečne Prihode?Zaradite odlične mjesečne prihode koji će se povećavati iz mjeseca u mjesec. Krenite sada!http://alenmema.stiforphr.com
@ampak - ako je Hrvat Jakob \"govno izdajnicko\" jer ne nastupa za svoju drzavu (rekao je da ide nastupati za Sloveniju jer mu nude bolje uslove), sta su onda Ljubicic, Cilic i Dodig koji takodje ne nastupaju za svoju drzavu (takodje rekli da su otisli nastupati za Hrvatsku jer su tamo dobili bolje uslove)? Reci nam, kazi?
ampak, fak ju.
zamislite da vam je prezime FUCK!! :)))