Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
buuć u kanalizaciju ...
Escherichia coli like this.
buljevar..kad je nametne Šmit opet ćeš kmečati i govoriti kako nije demokratski 😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Mostarci" za sirotinju hahahah
Evald Krnic ka soko sivi
Skokovi u fekalije 2021
Zbog čega je u po’ ljeta ova rijeka ovako mutna i prljava?
Skocis u ovu kanalizaciju, sutra ti trece oko naraste
Fuj u sta skacu. Ovo bi me bilo sramota uslikat a ne jos objaviti.
Pola ovih sto diskutuju pojma nemaju da se uvijek ovdje skakalo pod branu.
Nevjerojatni nargilaši ne znaju ni đe je to. Kontaju da je Ljackami i anamo plitka i prljava. šta reći, koju posluku porati?
respect za skakace, ali kako mozete skakati u ovakvu rijeku jbt
Skok si mindera u fildzan.
Vidi komentara kod malih frustriranih provincijalaca i doslja ahahahahaha. za neznalice i seljacice ovdje je Miljacka duboka 3,5-4 metra i zbog toga je taj skok tako specifican jer moras bas potrefizi ugao i tijelom nakon ulaska u vodu napraviti otpor. Al' dobro, nisu vam dede i pradede pricale o Bentbasi, nije do vas.
Bitan je skok i izvedba, a je li voda prljava ili ne nije ni bitno. Ne ocijenjuje se kvalitet vode ne kvalitet skoka. Drugo onde je miljacka cista, a boja to je nesto drugo to dolazi iz ozvora mokranjske miljacke koja protice kroz crvene stjene. Boja vode ne ocitava nuzno i njen kvalitet i stvarnu cistocu. Neretva je bistra ali posle konjica, jablanice i mostara nije cista!
Svi ce nam se opet smijati
Đukanovićevi plaćenici skakači dočekuju visokog vezira Schmidta skokovima na glavu u presahlu Miljacku. Teheran 2021 po miladu.
Bas dobro promovisano. Prvi put se spominju skokovi nakon sto su se zavrsili.
Ne bih ni noge oprao u toj kaljuži