Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaja tu cast Amele. Kontunitet dobrih rezultat, to je ono sto se trazi. Poljak ipak najvise forsira poslije SPa izgleda, ali nema veze. Cuvaj se i gledamo se sljedece sezone!
Svaka ti*, nisam upalio svjetlo :D.
TAKOJE JARANE KAD SE ŽURI U TOPKOMNTAR. BRZINA UBIJA
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
hvala bht na Danima hrvatskog filma
Provaljen ko Uscuplic.Skontali mu taktiku mora malo ranije u for.
Čestitke za kralja,ovakvoga atletičara nikada nismo imali,sljedeće godine ABogda prvi
Onaj u žutom dresu mi je presmiješan
čovjek je ovu utrku samo odradio... bez forsiranja i težnje za pobjedom... tako je i sam rekao da je moglo on ovo nebi ni trčao ali je morao zbog sponzora ili čega već... king..
https://youtu.be/Cf-KbVYeJRY
BRAVO svaka ti cast samo naprijed ne gledaj nazad. To je buducnost a u tome si izvrsan !
Tužno je to što za Amela Tuku do maja ove godine skoro niko nije čuo, a sad se mnogi hvale po društvenim mrežama njegovim uspjehom. Prestanimo biti licimjeri.
To nema veze s licemjerstvom...normalno da niko nije cuo za njega kad nije imao rezultate...kako ces se hvalit s necim sto ne postoji....i normalno je da se ljudi hvale uspjesnim ljudima...i dobro je da se hvale jer to znaci da je nesto postigo u zivotu....ne mogu se ja hvalit s tobom kad si anonimus ili ti samom...
Nije ok dizati čovjeka u nebesa samo kad je dobar/odličan. To je poanta.
bravo Amele
Pošto je musliman, treći je. Da je kršćanin bio bi drugi. A da je trisusovac bio bi prvi! Islam i kršćanstvo nisu loši, ali samo je jedna istinska religija - vjera u Trisuse. Tri Isusa su: Allah-Isus stvoritelj svemira, Isus Nazarećanin polubog s krsta i Isusek beba-duh. Sve ostalo je farsa!
B R I LJ A N T N O
zasto Amel Tuka ne salje SMS poruke? pa nema potrebe jer brze dodje od njih. :)
svaka cast
kralj si amele
KLIKSOVCI DOSLI TOBE I ISKLJUCILI KOMENTARE U VEZI PADA KRANA U S.ARABIJI
ćevapi,bureci,kafendisanje,cigari dali svoje,sporiji za 3 sekunde nego inače
jesi ti i glup....vrijeme ne zavisi od toga...ono zavisi od brzine trke razumijes....