Predsjednik organizacijskih odbora
3
Sebastian Coe: Phelps nije najveći
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije Phelps kriv sto osvoji vise medalja od kompletne britanske olimpijske reprezentacije.
HAJDER je NAJVECI
Još da Ameri nisu bojkotovali OI u Moskvi, kakve bi tek tada imao rezultate Carl Lewis!
Kad su ovog idiota pitali koje najbolji naravno rekao je dvojicu britanskih atleticara, Steve Redgrave i Daley Thompson. Naravno, nije spomenuo Carl Lewisa, ili cak rusku gimnasticarku koja je drzala rekord po broju medalja do jucer. Britanski ljubomorni kre.ten, kojem je krivo sto su kar.ine.
Djeco jeste li ikada culi za Carl Lewisa? OI 1984 cetiri zlata (100m, 200m, 4x100m, skok u dalj). A cak cetiri zlata u skoku u dalj (1984., 1988., 1992. i 1996. godine)!
Evo ja cu reci da je naveci Muhammad Ali. A ima samo jednu zlatnu medalju sa OI. Moze Phelps osvojiti 50 medalja nece biti nikada veci od njega. On je samo u sportu koji omogucava da se uzme najveci broj medalja na jednom takmicenju.
Balavci, jeste li vi ikad čuli i za koga osim Felpsa i Bolta, jeste li se stigli roditi, teletabisi presmijesni?
Vi sto na sve odgovarate sa rjecju \'ljubomora\' ste takve budale da vise ni smijesni niste, ja vas iskreno zalim
Jok eto ti si.
Garant si ti Coe najveći. Kako je već rečeno: LJUBOMORA JE ČUDO!!!
ljubomora je chudo