Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www.spoted.ba Registruj se
http://bit.ly/1d6ossf. Internet zarada brzo i sigurno registrujte se i uvjerite se sami.
Joj kako seru a samo ga na slikama vidjeli...
Brine me jedna stvar, ako se Schumi probudi iz kome, imajuci u vidu ostecenje i dva zahvata na mozgu, da mu prve rijeci posle budjenja ne budu na bosanskom "Djes´ ba jarane, ´ajmo na cevape"!!!
ofo je pravo kul, dočekaš rođendan u komi, i onda se ponovo rodiš.... ko iz sajns fikšns filmova
ovo je prafo cool, traziš sam đavola i nađeš ga...
legendo drži se svi smo uz tebe
Kako na ovom clanku da se ne spominje rat, da se ne spominju cetnici i genocidasi? Sta ce to biti? Vidim ja sunce vani :)
Pa vidim nema nista o ratu,a ja navikao da se ljudi svadjaju i psuju,zar to nije bit ovog portala? Priisjecati se rata i pricati o ratu narednih 1000 godina?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Strasno..stvarno mu zelim brz oporavak
Nista to nije,genocidasi namaju nikako mozak pa zive,
kakve veze to ima sa Schumijem?
hebem rs ima nekakvu fiksaciju prema rs, covjek je sanja hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (10)