Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ideja je odlična, samo ne razumijem komentar za zatvaranje glavne ulice, pa zato se i organizuje u nedelju pod br. 1 ; pod br. 2 promovisanje dana bez automobila; pod br.3 zaposlenici koji su vezani službenim vozilima i dostavom mogu obezbjediti dan ranije opskrbu, tako da... Sportom protiv negativnosti :)
Ideja je super.... ali ima li ikakva mogucnost da nam ne blokirate jednu jedinu glavnu ulicu u gradu...idite brate na Igman I trcite do Trnova...
Ako nije na netu nije se ni desilo :) Ko će snimati po planinama?
pa da se smrznu ko titini partizani