Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al najjace je - nisu krivi sportisti nego sistem? :D ja eto, nisu se sportisti boli injekcijama svjesno nego ih sistem na silu bo :D
U Honeckerovoj DDR, sedamdesetih godina postojao je program obaveznog dopingovanja svih sportista koji nastupaju na međunarodnim takmičenjima. DDR se hvalila brojnim medaljama, zlatnim također, pogotovo u plivanju. Padom Honeckerovog režima odnosno berlinskog zida, mnogi od tih sportista progovorili su šta se stvarno događalo, odnosno kako su dolazili do svih tih medalja; u Honekerovom režimu bilo je opasno odbiti dopingovanje. Postoje sumnje da se u Rusiji pod Putinom događa to isto.
Kuhajte, kuhajte mame vam ga se nataslačim...njemačka uvodi pripreme za narod i nejač, ovi kuhaju oko korejskih polu otoka, i kina se uključuje, za bliski istok da ne pričamo...Bgm svijetla nam se budućnost smiješi :)
Dopingovali palaplegićare a ovi protrćali i proplivali ko oni pravi. Nemere to tako
dopingovali kolica
Otkriveno je da sus e dopingovali pa im rasle ruke i noge. Provjereni USA izvori. Kao i na OI kad su rekli eto koristili su nedozvoljene supstance u Pekingu iako je ta ista supstanca prošle godine tek stavljena na listu nedozvoljenih.
Putin na aparatima
ETO TOLIKO SU RUSI NA DROGAMA DA IM NICU NOVE NOGE ha ha ha koja bolest zapada