Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce se naljutiti onaj Ping Pong.
Dva diktatora baciše svoje države godinama u nazad...
odnos demokratskog zapada prema invalidima. jadno.
I treba ih izbaciti, koliko će njihove dvi vojske napraviti Ukrajinskih paraolimpijaca gamad prokleta
Onaj osjećaj kada shvatiš da se puno bolje živi u BiH i Hrvatskoj nego u Rusiji i Bjelorusiji
Totalno izolirati smetljare natjerati ruski narod da skine ove diktatore. Bolesnici pogotovo putin koliko je samo civila pobio u Siriji...bolesnika treba streljati. Lik je pravi komoleksas nezna progovoriti samo se hinjavo smjeska
Mašala.
Pa ne može se očekivati da neko vojnicima ubija nedužni narod, a da njihovi sportisti trče, ubacuju loptu u koš, šutaju na gol itd. Samo sankcije!
Kakve veze imaju paraolimpijci sa ratom
Apsolutno nikakve, ali njihova država je izvršila agresiju i invaziju na suverenu državu i ubijaju nedužan narod. Po meni opravdane sankcije.
Uh, dobro ne izbaciše Kinu...
SAMO JAKO! SMEĆE CIVILIZACIJE TREBA DERATIZIRAT!
sta ima veze jednu godinu ili takmicenje propustit. Pa zbog korone smo i svjetsko prvenstvo propustili svi pa nije svijet propao
Kad kažu sankcije a ovi naši kažu ne može nam bre niko ništa. Može jarane vidiš kako može u svakom djeliću ti sankciju lupe.
Ovo postake smijesno hahahha
Ima bolan Boga...