Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oolimpijdka baklja je ugasena 1992.dopustenjem svijeta da se ubije olimpijski grad sarajevo.DOLJE OLIMPIJADA I EUROSONG
istinu zboriš...
Ugašen ti je mozak kad te majka okotila tako glupog konju jedan! Htjeli ste guzovače da državu dobijete pa vam se to odbilo od glavu klošaru lojavi!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne dati vise kinezima da prave baklje !
NEVIDIM NI JEDAN RAZLOG ZAŠTO BI RUSI OSJEĆALI STID,PA NISU ONI PRAVILI NI PUNILI TU BAKLJU
SRBI SU PONOSAN NAROD KOJI JE IZ SVOJIH REDOVA OHRANIO NAJBOLJEG NAUČNIKA SVIJETA(po glasanju studenata iz 20-najboljih univerziteta sveta) NIKOLU TESLU i NAJBOLJEG SPORTISTE SVETA 2011god. NOVAKA ĐOKOVIĆA. NAJVEĆI NARODI SVETA MOGU DA STVARAJU NAJVEĆE LJUDE SVETA(a "narod"od kojeg je stariji GOLF2 je izgubljen narod koji nezna na dali je pošao ni da li je došao,koji je svoju auhtonu bvjeru prodao za večeru je narod koji zaslužuje samo sažaljenje(kao i svaki drugi prosijak)
jel zippov ?
Rusi uvijek imaju drugo (svoje) rješenje ... boli njih uvo šta ko misli.. :)
Boze moj,desi se,kakva je to sramota???iskreno,rusi su mi dragi,a ruskinje jos vise,tako da ne sumnjam da ce oni to uspjeti srediti!!
@ilija_stanic ako je iko lojav onda si to ti..,a eto na zalost vasu sad se ne moze nista rjesavati bez Bosnjaka :)
Rusi su se davno osramotili, nebitna je ova olimpijska baklja...
ako treba vatra s Olimpa premjestice i Olimp i vatru u Rusiju.
Mislis iz Olimpije?
zasto iz Olimpije??? 'esi mi dobar?!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ali zato imaju dobre upaljače
..loša reklama za zippo....
haha kakav je ovo sportista,isti dodik,jedva dise sav se uspuhao....
Ovo je reklama za ZIPPO upaljač, nije riječ o običnom upaljaču za cigarete :) Olimpijska baklja se od sad pali isključivo zippom.
rusi stede plin, jbg kriza
..."u vrijeme kad se ugasila nosio ju je bivši svjetski prvak u plivanju Shavarsh Karapetyan" Nisu je njemu trebali davati, covjek je za vodene sportove!
auu sramoteee :D