Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je zaista sramotno. Toliko novca se potroši na foteljaške guzice da ništa ne ostane za ulaganje u sport. Katastrofa! Ova zemlja je dno dna.
Ovi političari su dno dna. :)
Pa ni ove hrabre i uporne djevojke ne mogu finansirati,sramota,djevojke gore na terenu,bio sam prisutan na pripremama u Kamenici djevojke su ponos grada i svakako zasluzuju da odu na spomenute utakmice
Bilo bi fer od ove sramotne i impotente vlasti da se barem u iducih 10 sjednica odreknu kiseljaka, fante i coca-cole, pa da plate ovim djevojkama put na takmicnje.
Poziv ! Pozivam svu raju koju zanima posao i zarada na internetu, da mi se jave na adresu: [email protected] Potrebne kvalifikacije: posjedovanje PC, malo slobodnog vremena, volje i želje za poštenom zaradom !
Broj 11 nek mi se javi u inbox da se dogovorimo za placanje
nek ovi nasi politicari trose a sport i nas uspjeh ne podnose
A fine cure
znam sve djevojke otprilike, super odgojene, uvijek nasmijane, i iskreno jedna od svijetlih tacki ovog usranog grada, trude se koliko mogu, jbg skola obaveze, bilo bi to puno bolje da se maksimalno angazuju za sport koji treniraju, ali ne mogu jer u svakoj normalnoj drzavi osim u nasoj ovakav trud se naplacuje NAZALOST! napravile su po meni zavidan uspjeh s obzirom na uslove u kojim treniraju, sramota, velika sramota za nasu drzavu, dokle su doveli ovaj napaceni narod.. rijeci nemam kojom mogu da opisem ovu sramotu!
NE ZNATE STA SE DESAVA OVDJE U ZAVIDOVICIMA,RK KRIVAJA JE LJETI ORGANIZOVAO MANIFESTACIJU "GRAD LJETI" KOJA JE TRAJALA 11 DANA,SAMO DA RAZGLAS UZMETE ZA TIH 11 DANA TO JE PREKO 1000 KM,A DA NE PRICAMO ZA REKLAME,LETKE,PLAKATE,SCENU,DISKO KUGLE,KOSTIME I JOS MNOOOOOGO TOGA 3000-4000 KM MINIMALNO JE POTROSENO NA TO DA NISU POTROSILI PARE ZA TO SADA BI IMALI ZA ONO STO IM TREBA,ZAO MI OVIH CURA KOJE NISU NI KRIVE NI DUZNE!
Jebote sport u ovoj drzavi ne mozes nista ni trenirat ni bavit se da valja!!! najbolje drogirat se pa ako nista da ne vidimo ovaj jad i cemer u kojem zivimo!!
I zasto sutra dijete tjerat da se bavi sportom ! Postigne neki znacajniji uspjeh, ponada se nekom odlasku, i na kraju STOP, nema para. FUJ FUJ FUJ
Sramota je nekako i cuti, da Bosnjo samo trazi!! Ne ostane para za sport, za ovo za ono! Ja se nekad upitam, odakle BIH uopste novac!! Niko ne radi, niko ne placa porez! Ponekad se treba i upitati, da li taj klub radi cisto? Nekada u zivot treba i raditi i razmisljati o tome, kako bi se mogao zaraditi neki dinar!
A ne uvjek kriviti druge! Uvjek je Bakir kriv...Zlajo...Milorad! Krivi ste vi! Zato sto ste ljeni i neradnici!