Regionalna SEHA liga
0
Vardar lako protiv sarajevske Bosne
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rasturacina, i da igraju BiH ligu jedva bi pobjedjivali. Gotova je Bosna, ovo su samo zadnji \"kaprici\" i \"tvrdoglavost\" pojedinaca ali generalno Bosna je propala.
Nazalost, tako je to! A sjetimo se samo kako je ista ta Bosna skoro otimala igrace iz ostalih \"malih\" klubova koji su za njih proizvodili igrace. Sada \"mali\" klubovi nemaju vise ni novca ni volje istim putem ici dalje I propada Bosna Sarajevo, a onda I bh. rukomet. Zato pamet u glavu i vise postovanja prema tradicionalnim rukometnim centrima BiH. Bit ce opet i igraca i kvaliteta, ali kada bude vise ljudi iz rukometa koji se njime bave.
Orilo gorilo... Passati se vozali, sad se ide pješke ili sa puntom.... hohohohoho :D Koliko para toliko muzike, pare se oprale sad svima bježnija... Raspad sistema :/ Biće Bosna opet šampion ( kad to Bog sami zna)