Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divkovic i Velic neka igraju u prvoj postavi i jos dobro bi nam dosla pobjeda u Danskoj
@stole samo ste krivi sto su vase zene dobrovoljno primale crni turski kurac 500 godina pa danas izgledate vi kao turci. nabili ste sami sebi kompleks i ako je iko \'poturica\' na balkanu to je tsz. \'nebeski\' narod. to cijeli svijet zna isto kao sto zna da ste vi genocidni i djavolski narod koji samo zna da ubija, kolje, pljacka, siluje itd.
Nije valjda da i ove Porurice mogu nekoga pobjediti oni su inace kante za nabijanje.Jedva cekam kad dode kod nas u Srbiju ima da vas pogazimo ko najvece izdajnike Turskog naroda
Kakav glup komentar, bitne su i ove pobjede, a jebo tebe kad tako pljujes po svojoj repki to ti je kao da pljujes po sebi. Tako je sve kod nas i treba nas gaziti.
Pa zar nije bila kakva slika publike u arhivu?? Je... ovo! :):):)
Ma jebo te ova pobjeda, mozes je na kurac okaciti. Cuj pobijedili protiv farana. Pa mi da sakupimo ekipu mozda bi pobijedili, a ne oni profesionalci. Bitne su utakmice sa ekipama poput Rusije, Srbije i sl. a ne farana....
PA ZAR NE VIDIS DA ISPOD SLIKE PISE ARHIV:))))
MASALA !!!!!
Dobro je dobar rezultat mislim da ce se ove greske ispraviti i jos kad se vrate Terza i Jaskic bice bolje.
zar se ova nije trebala igrati pred preaznim tribinama, pošto slika baš i ne pokazuje tako?
dobra pobjeda, al nismo trebali primit 28 golova, zato trebamo bolji bit u odbrani i imat manje izgubljenih lopti