Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast momci samo nastavite bili ste bolji i od Gorenja uz malo sreće
interesuje me po cemu je to melic bio tragicar,ako je tri cista zicera masio onda je opet u zadnjim minutama tu mrlju izbrisao svojim golovima,znaci nakon tri fulana zicera on dadne gol u 28 minuti kad se radi o sekundama,kad je nerjeseno i kad nas francuzi nakon super partije imaju priliku dobit,bas su ovi novinari smijesni,skontajte da on ima onu pravu igracku drskost,da nakon tri promasena opet ne posustane i da odlucujuce golove i interesuje me sto ne igra jaskic,sta je s njim,najbolje krilo....momci cestitke
Joj i ove Sarajlije postale prave seljacine,bog te liga prvaka i nema ni 1000 gledalaca.Seljacine samo navikle na fudbal i nabijanje lopte sbrda na brdo. SRAMOTA!!!!!!!!
Zaista se ne mogu načuditi koliko Sarajlije ne zanima sport. Od ovog, do praznih tribina na atletskom mitingu i na utakmicama nogometne reprezentacije...
ovaj na prvoj slici isti samir nasri
Aferim momci samo naprijed!!!!!!!!!! BiH4EVER!
svaka cast momcima...al bosna je najvise dobila dovodjenjem irfana..irfan je svjetski strateg...samo da ga zadrze duze vrijeme....nadam se da ce ova pobjeda dovesti vise ljudi u zetru...ipak ovo je liga sampiona....
Bila sam na utakmici i stvarno je bila sramota vidjeti onako malo navijaca na tribinama, tuzno. A sto se tice nasih momaka svaka cast :))
na zalost preseljenjem u zetru se dobila komfornija dvorana ali ce posjeta biti sigurno manja nego da se igra u skenderiji. osnovni razlog je sto je zetra bogu iza nogu od tramvajske stanice.
haj nek i nas tim nekad pobjedi u zadnjoj sekundi. obicno nam zadnje sekunde nisu isle na ruku. zasto se ne igra u skenderiji?
Svaka cast momci. I u pravu je kolega, samo 1000 ljudi!? Da su igrali Kopenhagenu, imali bi vecu podrsku a ne ovako. Steta, jer Bosna vec godinama zasluzuje svojim igrama puno vecu podrsku.
gdje je tiha posavska ruka??
bravo momci, svaka cast...
BRAVO !!!!
sramota za grad sarajevo da na ovakve utakmice dođe 1000 ljudi............... sve cestitke bosni