Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Definitivno naprave dobru atmosferu. Ako ništa bolja je od ovih naših iz Sarajeva što im je draže otići na kafu nego reprezentaciju pogledati..
Drago mi je da reprezentacija igra po cijeloj BiH, ali mislim da povremeno i Zenica treba dobiti tekmu repke u kosarci i rukometu, u fudbalu je vec dokazala kakav je domacin (a pored toga dvorana je nova i vrhunska)! Sretno BiH gdje god igrala!
tako treba. Cazin,Bihać,Goražde,Tuzla,Mostar,Banja Luka pa tek onda Sarajevo. Sramota je da se u najvećem gradu skupi 1000 gledalaca kada igra reprezentacija u bilo kom sportu. Zbog toga ne trebaju da se organizuju sportske manifestacije u Sarajevu. samo koncerti raznih insekata bubamara,JK,i sl.
Čuj u Banjaluci , tad bi garant imali gromoglasnu podršku
Hmm, u Banja Luci bi imala gromoglasnu podrsku, al' reprezantacija Litvanije.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ma ja baa bolje 300 ljudi s redarima u Cazinu, nego 6000 u mejdanu -_-
A ti znaš da će biti 6000 u mejdanu a 300 u Cazinu. Možda bi bilo obrnuto...
Kako znas a nikad izgleda nisi ni bio u Cazinu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cuj cazin rukometni grad... e moj dautovicu ti mora da si neki jak sportski strucnjak
Grad vehabija prije bi se reklo
Daj repku u Vitez ponovo!!!!
Tako i treba....Kod nas u Sarajevu će raja radije kaficu piti i pametovati a neće na tekmu....A kad pobjedimo po portalima ćemo biti najveće patriote. Das ist Walter.
Kad ove levate ne budu kantali svi redom onda ce raja i dolaziti i nemoj da pises gluposti, sjeti se da je Skenderija uvijek bila puna dok su KK Bosna i RK Bosna igrali dobro, pa onda ona utakmica protiv Madjarske, pa sjeti se samo utakmica dok nas je Petrovic vodio, ali eto, red je i da vukojebine poput Cazina malo dobiju radosti, ako im vehabije dopuste