Finale EP-a u rukometu
25
Tok utakmice: Francuska - Danska 33:31
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva cekam da mi ugovor istekne sa telemahom, finale a da nema nigdje prenosa, nevjerovatno! Telemah ❌️
Vama ti ugovori sa telemahom traju nesto neobicno dugo. Evo vec tri godine kako nemaju nista od sporta a vama ugovori nikako da isteknu.
Od gotovog napravise veresiju. Sada Francuzi imaju taj psiholoski momenat.
Rukomet sa druge planete!
Mi u odnosu na ovih najboljih 5-6 reprezentacija sa prvenstva kao usporedba Golfa 2 i Audija RS6
zar neko gleda ovaj ragbi gdjje sudije odluce
Kod nas je rijetkost da se prenosi neko veliko takmičenje, a pogotovo kad su završne utakmice.. Polufinale, finale i.t.d
Kakav rukomet
Ima i nasa zastava ljiljanka, na tribinama. ❤️💪
Sudija ukrao loptu Dancima u samom finišu. Najboljeg strijelca Danske ona čamuga uhvatila i od pod bacila - sudija svira neaktivan napad umjesto faul 9 metara. Isto srranje kao i protiv Švedske, kojoj je ukradena čista pobjeda. Jbo ti ovaj sport kad ga pola igraju igrači, pola sudije.
bravo!
Allez la France !!!
Od gotovog napravise veresiju. Sada Francuzi imaju taj psiholoski momenat.
U Francuskoj se ne pale svete knjige Tako da francuzi do pobjede
Ne pale knjige, ali zato na desetine hiljada muslimana sjevernoafričkih zemalja ubili, žene i kćerke silovali. Gadafija nedužnog srušiše i ubiše, zlato i dijamante opuhaše...ma divni ti Francuzi. A da tek vidiš kako su divni svi oni templari čiji dvori i danas postoje, a zatim i teta Le Pen...ma divni baš
al zato se nikab zabranjuje,i tlače i kolonoziraju muslimanske zemlje👎
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Danska dobija easy, francuzi nezasluzeno u finalu
🤣
tesko bilo sta tipovait