Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tri sedmerca promasena, tri prazna gola promasena dok im je golman bio na klupi... previse je to gresaka ako zelis pobjedu...
Šumane mučkaj vodu i šuti pametnije ti je.
Moj Bilale nismo mi za EP. Praviti reprezentaciju Podmladiti, pa sta bude. Bolje smo igrali u Njemackoj sa onim momcima. Prce hvala majstore za sve, Terza isto tako. Mislim da je vrijeme smjene.
Sta se vise provaljujes SJASI VISE..
NOVINARI. PROCITAJTE bar tablicu. Kako austrija mora 2 puta dobiti estoniju kad je vec jednom dobila 31-28. Kako su jedine sanse da 2 puta pobjedimo kada je dovoljno jedna ppobjeda a da estonija izgubi za 3 mjesto sa 4 boda? Kako su zadnje sanse kada i ako 1 pobjedimo austriju uz bolji omjer od austrije idalje ispred austrije ?????????
Kakav odliv mozaka Klix komentatora, to je fascinantno. Hvalili Bilala nedavno, sad ga pljuju i govore mu da dadne ostavku. Fuj fakat.
Star sastav sve sazrelo za penziju zahvaliti se Nikoli P. Adnanu T. I još par momaka što su znoj uvjek ostavjali na terenu ali brate ako nisi više u stanju potrčati prepusti mjesto drugim.
Vi sto serete da Suman da ostavku a rukometni savez nam nema racuna i ocekujete neke pobjede. Suman iz svog dzepa finansira prevoz reprezentacije.
Šumaneee, idi ti u klasičnu muziku!!!
pojma ti nemaš...kupi prnje!!!
najbolji rukometas Bih svih vremena definitivno al brate i naglo si ostario
sanel sam pozicija pivot protivnika je 7 trikovi prodori piruete sutevi projektili pogoci milioni
Samo da pozdravim mala siromasna kandila iz entiteta staro zeljezo
Cestitke nasim momcima na borbenosti i POBJEDI. Sve u svemu ODLICNA rukometna utakmica. To je taj vrhunski sport gdje je svaki detalj vazan, hrabrost i malo srece... BRAVO MOMCI, GLAVU GORE. Nema nepobjedivih!
Ma hebes sport, nego kako stojimo u Zvezdama Granda ove godine?
@Dracaryss 😂👍😂👍😂👍😂👍😂
Vizionar