Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a tako ti je to, lopta je okrugla, hrvati razbili spanjolce, danci hrvate i sad spanjolci dance :)
ubi spanjolska brasno u njima
Zasto ponizavate nas b.osnjake ex m.uslimane.Vidjecete dok uvedu sjedeci rukomet,bicemo neprikosnoveni
Na "puzu" se otislo ?? Kakvu puzu,iako vise od dvije decenije pratim rukomet pvi puta cujem za taj izraz. Cuj PUZU to vjerovatno neki novi ritual koji je EHF uveo na nagovor novinara klix-a Danska i Spanije ??? jos jedna bljuvotina kvazinovinara pa covjece procitatel vi ista prije nego objavite?? A yebo te,i krajnje vrijeme je da zaposlite nekoga ko iole prati sportska desavanja.Iz svemira se vidi da je ovaj text pisao neki antitalent za sport uposte. Nema ovdje jedan idiot pise i vjesti iz svijeta,showbiza(kakva rijec)crne hronike,zanimljivosti,sporta,pravi kafe u redakciji,cisti wc-ove i vrsi poslove domara. Da mi se ne sere jos svasta bi napisao al ne mogu vise trpiti,ima da pukne iz mene ko iz zabe. uhhh
Marina opet želi u pakaš
opleti@ glup si ko k,pa stakvim razmisljanjem bosne nema nigdje na sportskoj svijetskoj sceni.zatucani stvore pa ni jedan bosnjo nema medalje dok srbi i hrvati ih imaju za izvoza.
Da, u prednosti si jer možeš navijati uvijek protiv Srbije i Hrvatske, oni ne mogu protiv BiH jer je nigdje na prvenstvima nema.
spanija najbolja u svemu :)
šućur all.ahu, samo nek nisu ona vla.ška ga.mad! e jesu se i proslavili tek 3 na svjetskom prvenstvu! a ja uspjeha, pokakim im se na one njihove kri.ževe! a vi braćo mošnjaci ćete se plasirat na neko prvenstvo 2015 godine. Naravno hidžretske! a tad ćete jest i zlatnim kašikama kako sam vam i dao ama.net! i molim vas mošnjačka braćo, nemojte mi puno behutit mog bakira! on je na ala.hovom putu, a i mu.ham.ed je reko da će ga poš.evit čim dođe na ahieret! ode sad, čekaju me hurije! all.ah ama.net mošnje!
A gdje su srbiajnci??? Vice prvaci Evrope jer su bili domacini i kao sto im je Djokovic br 1 u tenisu zbog Kosova, oni "osvojise" drugo mjesto kod kuce??? Doakz da je sve bila namjestaljka na EP 2012 govori katastrofa srbijanaca na SP 2013! SLo i Spa su ih unakazili! SVUGDJE I UVIJEK PROTIV SRBIJE...I HRVATSKE)!!!
Hoće, već 2015. Hidžretske, naravno
Čestitke Špancima na pobjedi, ali bih više volio da je neka reprezentacija sa Balkana, osvojila ovo prvenstvo. PS: Vjerujem da će i BiH biti na slijedečem velikom prvenstvu.
35:19 gluperde
glupani, spanija je vec bila prvak 2005 godine!!!
Cim je stavljena anketa, rekao sam da su spanci glavni favoriti. Pa ljudi ulazu pare u organizaciju prvenstva i onda ne prepustaju nista slucaju. Hrvatskoj pustili pobjedu da dobiju laksu grupu, a da danci nisu bili ovako kriminalni u finalu, pomogle bi i sudije.
a to ista ona španjolska koju je HR pobjedila?
I commi uvjek ostane na koljenima dugo kad se k.arnemo