Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako vec gube svaku utakmicu bar dovedite domace igrace,a ne kompletnu mladu postavu hrvatske,
Istina je da su katastrofe ove sezone al makar igraju najelitnije takmicenje Ligu Prvaka, kad ce nas neki tim u kosarci, u fudbalu izborit Ligu Prvaka ? NIKAD Zato RESPECT ovim momcima makar gubili svaku utakmica sa 20 golova razlike ;)
Šta se uvijek bunite, mora neko biti i kanta za nabijanje, a ko će drugi nego Bosna? Ne samo u rukometu, nego u svemu (osim u sjedećim sportovima, tu ste carevi).
rastjerajte ove rage sto nemaju motiva, dajte djeci da igraju, a ne da placamo rage iz budjeta pa na kraju kuknjava
na njih ne treba trositi novac, samo u rudnik u kaknju uposliti sve..
Safet Susic - Pape, selektor BiH
ove godine jetotalna rokada sastava, sve neki novi momci u ekipi,. polako, ako iko zna onda to Smajlagić zna, biće bolje naredne sezone aBd
nije ovo elitno takmicenje za nas
jesu losi ove sezone, cudo jedno