Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo ove dobojlije što skandiranu vikendima ime ratnog zločinca, svakog ponedjeljka idu na posao u tu istu Gračanicu i susjedni Tešanj. Jednostavno im nema pomoći.
Tešnjaci su uvijek pomagali sirotinju...
jao kazne, mojne se brukati sa 1000KM, dje je kazna za dvoranu, dje je kazna da igraju na neutralnom terenu itd....
Neustavni zakon o zastavi, himnoj i grbu. Pa nabrojmo "znacajna mjesta" u siromasnoj TRS-u: Lukavica Istocna Raskrsnica Guznog crijeva s tri semafora i sest zgrada Palelivada Istocnaprkna:IstocnoOvoIstocnoOno Ostra LukaOkukaPedeor City Ribnjak city SmrdacKalinovinik livada Kozarski supakOronulo Cajnice PisegradSivaMiljevina LaktasVeparcity BLjuvotinaCity Rudo jadRogatica bjeda SokolacCemerTeski OstalaImenaJeJednostavnijeNapisat:Groblje.
Iz brloga nista novo. Ma*mu je**ali svoju a sutra ce sa Ozrena na posao u Gracanicu.
Nevjerovatno, 2014-te ih spasili da ne pocrkaju od gladi i od žeđi i opet ti zlo misli. Bošnjo dođi pameti, vidiš da bi ti ponovili sve opet da imju šansu.
Dodajte jos jednu nulu,pa nek im bilde general posudi da ne umru od gladi.
Kaznili ih jer su reklamirali Pampers pelene?
pa ovi srbi ne mogu nista uraditi bez da vrijedjau i uznemiravaju druge i onda se cudo sto ih citav svijet mrzi
Srbi,jednostavno genocidan narod.
Ljubitelji sporta
Osudjeni ratni zlocinac