Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da je greska, da je 1998 osvajac kupa bilo Gorazde, a ne Jedinstvo..
Čuj Borac - Zrinski? A gdje su u finalu naši klubovi, multietniĆki, oni sa 24 posto? Ne može više vako, u košarci Široki i Gokea, ovdje isto anamo oni...
A zasto ovaj portal nije napisao kako su kosarkasice Celika protutnjale Banja Lukom i ostvarile 9-tu pobjedu za redom u ligi za prvaka BiH? Kako vas nije sramota nazivati se nekim naj-portalom, objavljujete kako kosarkasice zelje tutnjaju Tuzlom za svoju 3-cu pobjedu, a ne objavite vijest ko je novi prvak u zenskoj kosarci, da ne kazemo da je to trenutno uz kosarkase Sirokog brijega sigurno najjaci sportski kolektiv u BiH koji dominira domacim terenima, ali ostvaruje i genijalne rezultate na medjunarodnim takmicenjima. Dzaba vam je promjena naziva portala jer ste i dalje mali, iskompleksirani, lokalni portal.