Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije prva ni poseljedna Bosanka ni Bosanac koji je igrao za Hrvatsku!! Sta ste napali na nju. Nasi ne cjene ni trunku vrhunske sportiste onako kao to rade drugi!!!
Pa 90 % i igraju za Hrvatsku iz BiH u svim selekcijama...
@gooUser19091985 -- njoj je srce odlucilo sta je odlucilo , al ti srca nemas sljamu jedan ! isto važi i za rusmu profesionalnog brojaca krvnih zrnaca , sve čovjek zna ko je koje vjere i narodnosti i sta je i odakle , ebes CIPS za njega 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Camila pjeva himnu , drzi ruku na srcu , pjeva Herceg Bosno srce ponosno , kad su njezini pobjegli iz Mostara pred Srbima , Hrvatska ih je primila , kasnije su otisli u Njemacku gdje je rodena , karijeru zapocinje u Hrvatskoj otkud odlazi van , Hrvatska ju je spasila i sve joj dala , zato se ona osjeca Hrvaticom
@gooUser1564942866 A gdje bi ti da igra, kad kod nas nema ni reprezentacije?
dulekrele , to bosnjaci u mostaru nisu koristili oruzje, samo hrvati pucali po svom gradu??
"Hrvatska reprezetativka", naravno ko je lud igrati za bh, kad možeš za pravu državu.
pa i vase odbojkasice igraju za nas, i to 2 najbolje na planeti mozda te su najzaslucnije sto smo najboji. Sta vi nudite?
Vidi, vidi pomoćnih bagerista na haparatima
Samo igraj i sretno ko hebe fašiste i jedne i druge, treće i ostale iz nacionalnih manjina.
U Hrvatskoj je predstavljaju onako kako se zove.kakva chamila I nitko je neosuđuje kao vlastiti narod
Par pitanja za bošnjačke novopečene teoretičare:):):):). Koje su nacionalnosti Madjari koji su rođeni i koji oduvijek žive u Srbiji (da nisu možda Srbi?... Koje su nacionalnosti Albanci koji su rođeni i koji oduvijek žive u Makedoniji (da nisu možda Makedonci?)... Koje su nacionalnosti Srbi koji su rođeni i koji oduvijek žive u Hrvatskoj (da nisu možda Hrvati?)... Hahaha, kakvim praznoglavcima je čovjek ponekad prinuđen crtati stvari, Bože ti sačuvaj...
Da znaju ovi huškači koliko bih političara Bošnjaka ima hrvatske putovnice s kojima su putovali po svijetu,a sad huškaju napaćeni narod na susjednu zemlju i narod,drugačike bi pričali,valjda ćemo i to jednom saznati!
2 miliona nas ima Bosnjaka u matici BIH AL IMAMO SPORTISTE KAO DA NAS JE TRODUPLO VISE!
Cura uspješna u Hrvatskoj reprezentaciji. Mama Jasminka i tata Mujo se isto raduju za svoju curu. U BiH muškarci imaju probleme dobiti najosnovnije, kad su igrali na turniru, Hrvati im donirali prijeko potrebne stvari. A kako je tek onda ženskim rukometašicama u BiH? Nećemo dalje o tome... Jer šta reći... Pozivaju se samo na rat a ustvari samo krađa..
Ćamila jesi li čitala knjigu**"" Lesi ne vraćaj se kući**"
Čitam komentare zatucani čobani pišu negativne komentare, nisu čuli za nju kao ni ja do neki dan, ali cura igra rukomet za drugu zemlju, zemlju koja ima reprezentaciju, mi nemamo žensku reprezentaciju, gdje bi igrala, na play stationu jel, retardi zatucani....
pa i Bakir Izetbegovic ima hrvatsku putovnicu...
Bosniak tastatura-ratnici na aparatima.
Čamka, kaže ti preCjednik da se ne kupaš? Jel istina? Muje ti starog katolika?
Dok se kodnas svadjau, koce biti u rukometnom Savezu, a politicara boli uho za Sportom!? U Hrvacko, dace zadnju, kunu za Sport igracima sve ce ispuniti za dobre rezultate itd!?