Egipat i Srbija napustili takmičenje
0
Rukometaši Slovenije i Španije u četvrtfinalu SP-a
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Slovenci !!!
Najsmijesnije je sto su Srbi mislili da ce osvojiti medalju:)))))))))))))
ja sam albanac, al plako sam kad sam vidio kako je espanja poderala srbima š.u.p.a.k. mene su g.u.z.o.v.i. zaboljeli na kosova.
što ga katolici razvališe mrljave vlahe.
Kauboji izgubiše u četvrfinaletu
Keep fucking that goat? Razmisli malo o ovom: http://cdn2.holytaco.com/wp-content/uploads/2010/12/muslim-attack-goat.jpg
Kako prepoznati Srpkinju na plaži? Ima okačen cjenovnik na plastičnim si.sama
Vi Bošnjaci što prodadoste naciju i jezik za polovne vatikanske opanke, opanku. Keep fucking that goat.
S tim svojim d.e.b.i.l.n.i.m komunističkim vicem ne kasniš puno, samo nekih 30 godina, balava vla.ška slino
Nisam u toku sa svojom mamom, al' tvoja se otima sa tvojom sestrom i kćerkom za svaku kap moje sperme. Šta ću, ja sam dobrodušan i dozvolio sam im da isisaju svu ćerestu što je ima u njemu.
MI HRVATI !!!
ma bjezi sa ovog portala imigrantu jedann
bas me cudi za vlahe...al' u curku
@vansh.. gdje li ti za zaebanciju cuo? i sta sad s tim? nabijem te na tvoju cunu.. ali to je istina ziva, ako imas mlin za kafu, ista je tako najbolja..kretenu, koji si!
Meni nije jasno kad ovde neki Bosanac komentarise u vezi ove teme, BiH gdje je ona, jel' igrala...nije, zato pssttt! Shvatam kad to napise neki Hrvat, ali ovi Bosanski kompleksi nikad mi nece bit' jasni! P.S .. KLIX! Vi znate odma okaciti kad Srbija izgubi, a kad Djokovici ili neko drugi pobjedi, onda nigdje vjesti po 2 sata!? Niste mi jasni ...
@vansh.. gdje li ti za zaebanciju cuo? i sta sad s tim? nabijem te na tvoju cunu.. ali to je istina ziva, ako imas mlin za kafu, ista je tako najbolja..kretenu, koji si!
Kako možete prepoznati Bosanca na plaži? Ima plavu modricu na pupku, od mlina za kafu.