Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grijesite!!! Naime, ocigledno je da niste u toku. Ovo su veliki rezultati Bosne. U vremenu dok je liga prvaka brojala 16 klubova dogadjali su se porazi od 15-20-25 golova razlike. Bosna igra odlicno. Naprijed momci!!! Bice nesto od vas!!! Andrej, PTPC zna prepoznati kvalitet. Prenose Partizan umjesto mnogo boljih utakmica. Susjedna drzava im je bitnija. S Pinkom BH je isti slucaj.
bosna je upala u ligu prvaka jer se ista prosirila na 'milion' klubova i to je dovoljno...e, sad to sto narod mora da gleda i trpi vec dvije sedmice zaredom ( i jos par dok se muke ne okoncaju) kako se puno jace ekipeizivljavaju nad nama to i nije do ove jadne televizije koja eto prati bih prvaka ma kako on jadan bio....jebu nas sa svih strana, zato bolje dajte engleskuz ligu, uzivas u fudbalu, igri, a bez nerviranja..
e jarane andrej,nemas ti pojma o zivotu. mi radije pretimo bosnu nego cijelu englesku. a ako ti smeta bosna,izseli se i ti nweces biti zadnji koji se je iselijo. pa idi gore u london zivi,pa ces moci uzivo gledati tekme izmedju arsenala i chelsija. da je bijo badel zagreb(da je igro)ili hrvatska reprezentacija,tise sigurno nebi bunijo,ijako je to tim iz druge drzave. zato zacepi ili idi trazi negdje drugo svoja prava
đaba vam nečete nikad znati šta je pravi sportski događaj. Niko me ne može ubijediti da je rukometna utakmica prteća od velikog derbija ekipa koje se bore za titulu, milina je gledati utakmice Engleske premijer lige i slušati navijanje Engleza gdje nema vrijeđanja igraća ako jednom ne odigraju dobro, već im daju podršku. Što se tiće rukometa i Bosne ovi rezultati pokazuju da su titulu osvojili jer su iz Sarajeva, dakle naštimano i pokazuje njihov stvarni kvalitet, a on je nula, jer ne bi se vratili pojedini pod znacima navoda vrhunski igraći u Bosnu da vrijede u rukometu i da imaju kvalitet već bi ostali igrati vani ujakom klubovima.
Po stoti put GO HOME ANDREJ koji si ti ustašćić mamu ti jebem.
Cuj bijedu! Pa valjda je logicno da ce FTV pratiti prvi rukometni klub iz BiH koji se ikad plasirao u Ligu prvaka! steta sto su momci opet izgubili, ali ovo je jedno vazno iskustvo za njih koje moze pridonijeti razvijjanju cjelokupnog rukometa kao sporta u BiH.
Umjesto spetakla Arsenal-Chelsa morali smo gledati ovu bijedu zahvaljujući nesposobnoj FTV koja nema sluha šta valja.
opet danska mamu im jebem